InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 17 Şubat 2023 #1 Merhaba Arduino'da yeniyim ve bir LED yakmak istedim (sürekli döngüde olacaktı) ama bu hatayı alıp duruyorum, nerede hata yaptım acaba bilen biri var mı? Kod:Panoya kopyala void setup() { pinMode(13, OUTPUT); } void loop() { loop( digitalWrite(13, HIGH); delay(500); digitalWrite(13, LOW); } Nerede hata yapıyorum yardımcı olabilecek biri var mı? Hata da bu: compilation error: Expected ')' before ';' token
Merhaba Arduino'da yeniyim ve bir LED yakmak istedim (sürekli döngüde olacaktı) ama bu hatayı alıp duruyorum, nerede hata yaptım acaba bilen biri var mı? Kod:Panoya kopyala void setup() { pinMode(13, OUTPUT); } void loop() { loop( digitalWrite(13, HIGH); delay(500); digitalWrite(13, LOW); } Nerede hata yapıyorum yardımcı olabilecek biri var mı? Hata da bu: compilation error: Expected ')' before ';' token
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 3.998 Makaleler 5 Çözümler 36 17 Şubat 2023 #2 loop( digitalWrite(13, HIGH); kısmında ")" eksik gözlerim beni yanıltmıyorsa. İki parantez açıp birini kapatmışsın.
loop( digitalWrite(13, HIGH); kısmında ")" eksik gözlerim beni yanıltmıyorsa. İki parantez açıp birini kapatmışsın.