NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 4 Mart 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Elimde aynı Arduino'dan var. Fakat ne yapsam işe yaramıyor. Unojoy kurmak için geçirmeye çalışıyorum. Önce bağlantı gidiyor sonra geliyor ve hala aygıt yöneticisinde Arduino Uno (COM5) yazıyor. Lütfen yardım edin. Yardım edecek yok mu ? Son düzenleme: 4 Mart 2020
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Elimde aynı Arduino'dan var. Fakat ne yapsam işe yaramıyor. Unojoy kurmak için geçirmeye çalışıyorum. Önce bağlantı gidiyor sonra geliyor ve hala aygıt yöneticisinde Arduino Uno (COM5) yazıyor. Lütfen yardım edin. Yardım edecek yok mu ?
seri13 Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2020 #2 Bende aynı durumdan muzdaribim. Aygıt Yöneticisinde Bilinmeyen cihaz demek yerine Arduino Uno yazıyor
Bende aynı durumdan muzdaribim. Aygıt Yöneticisinde Bilinmeyen cihaz demek yerine Arduino Uno yazıyor
Hasan Huseyin Ordulu Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 410 Yer Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #3 Arduuno'nun driver'ini manuel kurunuz
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 5 Mart 2020 #4 USB to Serial IC'si nedir. CH340 ise sorun yaşamanız normal.
Hasan Huseyin Ordulu Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 410 Yer Stockholm Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #5 The Anorak dedi: USB to Serial IC'si nedir. CH340 ise sorun yaşamanız normal. Genişletmek için tıkla... Full original idi sadece bilgisayarda çok program olduğu(adb vb.) için driver problemi yaşadım.
The Anorak dedi: USB to Serial IC'si nedir. CH340 ise sorun yaşamanız normal. Genişletmek için tıkla... Full original idi sadece bilgisayarda çok program olduğu(adb vb.) için driver problemi yaşadım.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 6 Mart 2020 #6 Driveri nasıl kuracağım ?