Çözüldü Arduino fan ile devre yapmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NOSFLOW

Hectopat
Daha fazla  
Benim arduinoyom var fan ile devre yaptım fakat YouTube'deki videodaki fanda kırmızı ve siyah kablo vardı. Benimkinde sarı siyah kırmızı var devre bende tabii çalışmadı acaba sarı kabloyu nerede kullanacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benim arduinoyom var fan ile devre yaptım fakat YouTube'deki videodaki fanda kırmızı ve siyah kablo vardı. Benimkinde sarı siyah kırmızı var devre bende tabii çalışmadı acaba sarı kabloyu nerede kullanacağım?
Sarı kablo 12V girişi, fanın tam hızıyla çalışması için kullanılır, kırmızı 5V daha yavaş çalıştırır.
Siyah - yani GND.
Sarı kablo 12V girişi, fanın tam hızıyla çalışması için kullanılır, kırmızı 5V daha yavaş çalıştırır.
Siyah - yani GND.

Çözüm
@NOSFLOW videoyu bir atsana bakalım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben zaten 5V kullandım potasyum metreyi Full edim niye çalışmadı.
Teşekkürler bir şekilde yaptım ben.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı