Arduino hangi seti alınmalı?

613366

Hectopat
Makaleler
23
Yeni başlayacağım heves için alacağım 600 TL bütçem var ne alabilirim?

Ben bunları düşünüyorum sizce?

Arduino Uno Pro Başlangıç Seti (E-Kitap Hediyeli ve Videolu) Satın Al | Robotistan hocam bu seti alabilirsiniz içeriği güzel. Ama yanında bir multimetre almanızıda öneririm.
Acelesi yoktur ama parçanın bozuk olduğunu anlamadığınız zaman kafayı yiyebilirsiniz.

Arduino Uno İleri Başlangıç Seti (Videolu) Satın Al | Robo90 bütçe arttırıp bunu alın o set ile yapabilecekleriniz sizi üzer.

Arduino Uno İleri Başlangıç Seti (Videolu) Satın Al | Robo90 bütçe arttırıp bunu alın o set ile yapabilecekleriniz sizi üzer.
Bütçem o kadar yok hocam.

Multimetre ve breadboard linki atarmısınız robotistandan olursa iyi olur toplu alırım.

Hocam bu arduino ne, ne yapılıyor bununla?

Attığınız başlangıç setinin içeriğini Robotistanda kendim topladım, ledler ve dirençler hariç bir şekilde 250 küsür tuttu. Bu gibi başlangıç setleri yerine kendiniz alırsanız çok daha ucuza geliyor.

Hocam bu Arduino ne, ne yapılıyor bununla?

En başta yapılan teknolojik tasarım projeler olmak üzere maketler ve araçlardan aklınıza gelebilecek çoğu şeye beyin olarak kullanabilirsiniz.

Bütçem o kadar yok hocam.

Multimetre ve breadboard linki atar mısınız robotistandan olursa iyi olur toplu alırım.

Hocam attığım linkte medium board var gayet yeterli bir şey, ilk başladığımda onu kullanıyordum. Marxlow DT-830D Dijital Multimetre(Avometre) - Siyah Ölçü Aleti Satın Al | Robotistan bu multimetre.

Ayrıca @MusaSSH hocamın dediği gibi parça parça alırsanız 100/200 TL arası bir fark oluyor. Öyle deneyin bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…