Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #11 erentor dedi: Hocam kendi fikriniz ama sebebini sorabilir miyim? İkisi aynı kulvarda biri değil zira bir tanesi mikroişlemci iken birisi mikrodenetleyici. Genişletmek için tıkla... İkisinde de kod çalıştırabiliyorsun fakat birisi daha fonksiyonlu.
erentor dedi: Hocam kendi fikriniz ama sebebini sorabilir miyim? İkisi aynı kulvarda biri değil zira bir tanesi mikroişlemci iken birisi mikrodenetleyici. Genişletmek için tıkla... İkisinde de kod çalıştırabiliyorsun fakat birisi daha fonksiyonlu.
Akif Dal Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #12 FortmanForever dedi: Hocam web sitesi sorulmuş ne alacağı değil. Genişletmek için tıkla... Ben de site veriyorum işte bu ürünü örnek gösterdim
FortmanForever dedi: Hocam web sitesi sorulmuş ne alacağı değil. Genişletmek için tıkla... Ben de site veriyorum işte bu ürünü örnek gösterdim
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Ocak 2024 #13 Akif Dal dedi: Ben de site veriyorum işte bu ürünü örnek gösterdim. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş alacağı ürünü belirlemiş de olabilir. Alışveriş sitesi sormuş ürün değil.
Akif Dal dedi: Ben de site veriyorum işte bu ürünü örnek gösterdim. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş alacağı ürünü belirlemiş de olabilir. Alışveriş sitesi sormuş ürün değil.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #14 Robolink Market.
D Deniz Bozyel Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 8 Ocak 2024 #15 Teşekkürler hepinize.