Mirac533 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #1 Selamlar gelecekte yapacağım Arduino projesi için touchpad gerekiyor ama touchpad olarak ne kullanabilirim? Dokunmatiği algılaması yeter, PS4 kolundaki touchpad gibi bir şey arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021
Selamlar gelecekte yapacağım Arduino projesi için touchpad gerekiyor ama touchpad olarak ne kullanabilirim? Dokunmatiği algılaması yeter, PS4 kolundaki touchpad gibi bir şey arıyorum.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.088 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 9 Ağustos 2021 #2 Hocam HID lazım fakat bulamadım bir türlü. Trackpad satılıyor olması lazım. Şu işinizi görür sanırım: Dokunmatik Sensör - Touch Sensor - 11020 Satın Al Dokunmatik Sensör - Touch Sensor - 11020 en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın! www.robotistan.com
Hocam HID lazım fakat bulamadım bir türlü. Trackpad satılıyor olması lazım. Şu işinizi görür sanırım: Dokunmatik Sensör - Touch Sensor - 11020 Satın Al Dokunmatik Sensör - Touch Sensor - 11020 en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın! www.robotistan.com
Mirac533 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #3 Asdasgudas dedi: Hocam HID lazım fakat bulamadım bir türlü. Trackpad satılıyor olması lazım. Şu işinizi görür sanırım: Dokunmatik Sensör - Touch Sensor - 11020 Satın Al Dokunmatik Sensör - Touch Sensor - 11020 en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın! www.robotistan.com Genişletmek için tıkla... bu bildiğin düğmenin daha az fiziksel hali, ben ps4 kolundaki gibi birşey arıyorum ( bu arada bi tuş 80 lira olur mu ya)
Asdasgudas dedi: Hocam HID lazım fakat bulamadım bir türlü. Trackpad satılıyor olması lazım. Şu işinizi görür sanırım: Dokunmatik Sensör - Touch Sensor - 11020 Satın Al Dokunmatik Sensör - Touch Sensor - 11020 en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın! www.robotistan.com Genişletmek için tıkla... bu bildiğin düğmenin daha az fiziksel hali, ben ps4 kolundaki gibi birşey arıyorum ( bu arada bi tuş 80 lira olur mu ya)
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #4 https://www.hepsiburada.com/xp-pen-g430s-grafik-tablet-kalem-p-HBV00000PDIA6?magaza=Apstore&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwpMOIBhBAEiwAy5M6YB2Vh2SdN-e7-WlmPj0wNbnnv3b7ve25K3GG1LTa_2zQrohR5uvYfxoC_DUQAvD_BwE Düşündüğüm en yakın şey grafik tableti, kalemsiz kullanılıyor mu bilmiyorum...
https://www.hepsiburada.com/xp-pen-g430s-grafik-tablet-kalem-p-HBV00000PDIA6?magaza=Apstore&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwpMOIBhBAEiwAy5M6YB2Vh2SdN-e7-WlmPj0wNbnnv3b7ve25K3GG1LTa_2zQrohR5uvYfxoC_DUQAvD_BwE Düşündüğüm en yakın şey grafik tableti, kalemsiz kullanılıyor mu bilmiyorum...
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 9 Ağustos 2021 #5 Şunu mu arıyorsunuz: Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Komponent ve Robotik Marketi Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Marketi. Arduino, Raspberry Pi, Lcd ve Display, Elektronik Komponent, Sensör, Ölçü Aletleri ve daha fazlası. www.direnc.net
Şunu mu arıyorsunuz: Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Komponent ve Robotik Marketi Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Marketi. Arduino, Raspberry Pi, Lcd ve Display, Elektronik Komponent, Sensör, Ölçü Aletleri ve daha fazlası. www.direnc.net
Mirac533 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #6 Ali Pınar dedi: Şunu mu arıyorsunuz: Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Komponent ve Robotik Marketi Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Marketi. Arduino, Raspberry Pi, Lcd ve Display, Elektronik Komponent, Sensör, Ölçü Aletleri ve daha fazlası. www.direnc.net Genişletmek için tıkla... hayır alakası bile yok Khajz dedi: https://www.hepsiburada.com/xp-pen-g430s-grafik-tablet-kalem-p-HBV00000PDIA6?magaza=Apstore&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwpMOIBhBAEiwAy5M6YB2Vh2SdN-e7-WlmPj0wNbnnv3b7ve25K3GG1LTa_2zQrohR5uvYfxoC_DUQAvD_BwE Düşündüğüm en yakın şey grafik tableti, kalemsiz kullanılıyor mu bilmiyorum... Genişletmek için tıkla... boyutları çok büyük, küçük bir telefon boyutunda arıyorum ve normal dokunmatik olması kalemli ise sorunlu
Ali Pınar dedi: Şunu mu arıyorsunuz: Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Komponent ve Robotik Marketi Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Marketi. Arduino, Raspberry Pi, Lcd ve Display, Elektronik Komponent, Sensör, Ölçü Aletleri ve daha fazlası. www.direnc.net Genişletmek için tıkla... hayır alakası bile yok Khajz dedi: https://www.hepsiburada.com/xp-pen-g430s-grafik-tablet-kalem-p-HBV00000PDIA6?magaza=Apstore&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwpMOIBhBAEiwAy5M6YB2Vh2SdN-e7-WlmPj0wNbnnv3b7ve25K3GG1LTa_2zQrohR5uvYfxoC_DUQAvD_BwE Düşündüğüm en yakın şey grafik tableti, kalemsiz kullanılıyor mu bilmiyorum... Genişletmek için tıkla... boyutları çok büyük, küçük bir telefon boyutunda arıyorum ve normal dokunmatik olması kalemli ise sorunlu
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #7 4inch büyük değil ama kalemsiz kullanılamıyor o sorun. Paleon H18 Kablosuz Mini Klavye Touchpad Şarjlı Smart Tv Dokunmatik Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Paleon H18 Kablosuz Mini Klavye Touchpad Şarjlı Smart Tv Dokunmatik Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu var klavye ama mouse modu da var. Bluetooth'lu ama USB'li değil.
4inch büyük değil ama kalemsiz kullanılamıyor o sorun. Paleon H18 Kablosuz Mini Klavye Touchpad Şarjlı Smart Tv Dokunmatik Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Paleon H18 Kablosuz Mini Klavye Touchpad Şarjlı Smart Tv Dokunmatik Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu var klavye ama mouse modu da var. Bluetooth'lu ama USB'li değil.