Arduino ile araba sinyal kolu yapılır mı?

Başka özellikleri de var. Dönünce far falan da açılıyor. 3 kez dönüyor. Özelliklerini yazayım. Yandan bastırınca korna var. Uzunlar var. Başka bir şey yok. PIN'leri mi daha net çekmemi istiyorsunuz?
Sinyal hangi marka model aracın acaba? Ona göre şemadan bakılabilir. @Affansen

Şemasını nereden bulurum bilmiyorum ama bulunursa bakabilirim.

Evet, sinyalin kendisinin ve pinleri daha net çekmeniz gerekiyor. Elinizde multimetre var mı bu arada?
Hayır maalesef yok. Daha beyaz, ve net bir yerde çekeyim.

Son düzenleme:
Hayır maalesef yok. Daha beyaz, ve net bir yerde çekeyim.
Eki Görüntüle 963547
Eğer başka pin yoksa buton gibi çalışıyor diye düşündüm. Üstteki ayrı pinler sinyaller için, alttakiler de korna için falan olabilir. Elinizde multimetre olsaydı ölçebilirdiniz, böyle tahmin üzerinden yürüsek de bulabiliriz. Dediğim gibi üsttekiler muhtemelen sinyal için. Sinyal kolunun fotoğrafını çekebilir misiniz?

Tabii ki hemen çekiyorum.

Şimdi anladım. Muhtemelen alttaki 3 pin diğer özellikler için. Elinizde kablo varsa lehimleyip başka bir Arduino ile test edebilirsiniz. Yani internetten buton ile led yakma diye aratırsanız, aynı devreyi kurup, sinyalleri de buton görevinde kullanırsanız test edebilirsiniz.

Anladım, Arduino Leonardo olur mu?

Tamam peki, direksiyon ile sinyali aynı anda kullanabilir miyim? Ayrı gerekir mi?
Aynı şekilde kullanabilirsiniz. Takıldığınız yerde sorabilirsiniz. Eğer mesajlarım işinizi gördüyse de başkalarının da yararlanması için çözüm olarak seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…