Rehber Arduino ile bilgisayarı uzaktan açmak | ESP8266 & ESP32

O zaman şöyle bir şey ekleyeceksin,

delay(300);
digitalWrite(isik, LOW)
tamamdır voıd loop kısmına verdiğiniz kodu yazdım şuan oldu gibi bi test alcam bakalım inşallah olur teşekkür ederim yardımın için

void onAkillievChange(boolean b) kısmının sonuna ekleyeceksin, attığım iki satırı. Loop'a da eklersen çalışır belki ama hatalı olur.

Kod:
void loop() {
delay(3000);
digitalWrite(isik, LOW);
remoteMe.loop();
}

Bu şekilde yapınca çalıştı şu an Google asistan üstünden komut vererek PC'yi açıp kapatabiliyorum yardımların için teşekkür ederim.

Size uzaktan da olsa hayranım bloglarınız ilgimi çekiyor ve hepside ilgi alanlarıma yönelik oluyor.

Son 20 yıldır bilgisayarlarda Lan ve Wifi üzerinden uyandırma var. Bilgisayara böyle geniş çaplı bir operasyon yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Wi-Fi'ye bağlıyken Google Asistan, IFTTT, pushbullet ve automagic programları asistanlar ile kullanılabiliyor zaten google asistana özel sesli komutlar da atanabiliyor IOT ağı kurabiliyoruz diye biliyorum. Ama tabii bunları yaparken elde edilen tecrübede çok fark var . @Çağlar0707 @SideWinder Hocam başka bir wifiye bağlıyken açabilmemizin bir yolu var mı?

Her yiğidin yoğurt yiğişi farklı olduğu gibi, her sorunun birden fazla çözümü vardır.

Bana göre bu sistem, bilgisayara bir istemci kurmaya göre kat kat daha güvenli. Kendi oluşturduğum AWS IoT ağına bağlayabiliyorum ve yine AWS Lambda kullanarak Alexa ile kontrol edebiliyorum. 3. parti sistem kullanmadan.

Birkaç Dolarlık bir sistem bu, kur ve unut mantığına sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…