Arduino ile direksiyon seti yapılır mı?

Efe1674

Hectopat
Yer
Antalya
Direksiyon seti yapmak istiyorum kendimce. Hem zevk almak için hem de elektronik parçaları daha iyi öğrenmek ve tanıyabilmek için.

Arduino ile Yarış Simülatörü Serisi - 900 Derece Direksiyon Yapımı (Potansiyometre ile) Ali Osman Demirel​

Şu videodaki parçaları 3D yazıcıda bastırıp yapasım var ama yapabilir miyim bilmiyorum. Daha önce hiç lehim veya elektronik bir işle uğraşmadım. Direksiyonu yapsam bile tek Arduino ile hepsini çalıştırabilir miyim? Araştırıyorum ama bu konu hakkında bir bilgi yok. Bu projeye başlasam yardımcı olacak arkadaşlar var mı?

Tek Arduino ile yapabilirsiniz. Fakat ilk defa yaptığınız için zor gelebilir. Ayrıca Force feedback olmadığı için gram hissiyat yok. Rulman falan eklerseniz daha iyi olur.

Tek Arduino ile yapabilirsiniz. Fakat ilk defa yaptığınız için zor gelebilir. Ayrıca Force feedback olmadığı için gram hissiyat yok. Rulman falan eklerseniz daha iyi olur.

Rulman falan onlar halledilir. Force feedback işine girersem yapamam. Yapım biraz deneyim kazanırsam belki yapılabilir. Logitech Momo almak mı kendim yapmam mı arasında kararsızım. Biri çok eski, 900 derece değil ve sesli, biri kendim yapacağım ama FFB olamayacak ve uğraştıracak. Yardımcı olacak biri olsa yaparımda internettede çok ayrıntılı yok.

DFGT de bakabilirsin, 4000TL idi en son. Şahsen bu işe giriş seni önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…