U Ufukhan Akyel Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 16 19 Nisan 2020 #1 Arduino Uno ile direksiyon seti yapmak istiyorum, eğer linkteki ürünü alırsam işime yarar mı? DFU moda geçirebilir miyim ? Arduino Uno R3 (Klon) Satın Al | Robotistan Arduino Uno R3 (Klon) en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! www.robotistan.com
Arduino Uno ile direksiyon seti yapmak istiyorum, eğer linkteki ürünü alırsam işime yarar mı? DFU moda geçirebilir miyim ? Arduino Uno R3 (Klon) Satın Al | Robotistan Arduino Uno R3 (Klon) en uygun fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! www.robotistan.com
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 20 Nisan 2020 #2 Evet, bu model üzerinde orijinalinde olduğu gibi ATmega16U2 USB dönüştürücü mevcut.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 20 Nisan 2020 #3 Evet geçilir. İşinize yarar.
U Ufukhan Akyel Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 16 20 Nisan 2020 #4 @Alpha Centauri @Bazinga Physicist Teşekkürler.
Ridvan232e Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #5 Bazinga Physicist dedi: Evet geçilir. İşinize yarar. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçireceğim kardeş? Ben yapmak istiyorum da tüm parçalar tamam, sadece yazılım gerek.
Bazinga Physicist dedi: Evet geçilir. İşinize yarar. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçireceğim kardeş? Ben yapmak istiyorum da tüm parçalar tamam, sadece yazılım gerek.
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #6 Youtube, İlge İpek, araştır.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 29 Kasım 2020 #7 Ridvan232e dedi: Nasıl geçireceğim kardeş? Ben yapmak istiyorum da tüm parçalar tamam, sadece yazılım gerek. Genişletmek için tıkla... @Ellie Williams sana yardımcı olabilir, eğer direksiyon yapmak istiyorsan.
Ridvan232e dedi: Nasıl geçireceğim kardeş? Ben yapmak istiyorum da tüm parçalar tamam, sadece yazılım gerek. Genişletmek için tıkla... @Ellie Williams sana yardımcı olabilir, eğer direksiyon yapmak istiyorsan.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 1 Aralık 2020 #8 Arduino leonardo lazım.
E eymenus_er Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #9 Hocam bu arada bir şey soracaktım Arduino UNO ile atıyorum vites yapmak istiyorum buton bağlasam hangi programla yapabilirim nasıl oyuna yansıtabilirim.
Hocam bu arada bir şey soracaktım Arduino UNO ile atıyorum vites yapmak istiyorum buton bağlasam hangi programla yapabilirim nasıl oyuna yansıtabilirim.