Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bu konuda benim de bir endişem daha vardı hazır yeri gelmişken sorayım madem =)
2 Way 5V Relay Module - 2'li 5V Röle Kartı | Röle Kartları | Robotistan - Satın Al
Şu ürünü almayı planlıyorum. Bu ürün anladığım kadarıyla bizim prizlerden gereken 220V gerilimi güzel bir şekilde handle edebilecek bir cihaz gibi görüyorum. Bir yanlışım varsa düzeltin. Bu cihazın 10A akımı desteklediğini söylüyor ama amperi tam olarak gözümde açıkcası canlandıramıyorum bir iphone 1A ile şart olurken bir bilgisayar veya playstation kaç amper ile çalışır? 10 Amper gündelik kullandığımız eşyaların çektiği akımın üstünde midir? Böyle bir şekilde kullandığımız bir üçlü priz ne kadar amper çeker tahminen? Bu tarz bir avg. bilgilendirme yapabilmeniz mümkün müdür?
Son olarak da acaba buradaki bahsedilen 10Amper tüm Röle'nin üzerindeki yük müdür yoksa 2 Way'in her bir Way'i 10Amper'e kadar akımı handle edebilecek bir kapasiteye mi sahiptir?
Not: Bir de bu rölelerin reed versiyonları yani soygazdan oluşan versiyonları varmış ama soygazın camın kırılması çatlaması vssi nedeniyle uçma riski olmasından hiç girmeyeyim dedim henüz öğrenme aşamasındayken bu kadar kırılır mı vs olur mu stresine girmemek için =)
Dipnot: Şu okullarda da i2*R 'i öğretiyorlar da azıcık şunlardan da bahsetseler iyi olabilirmiş