S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 22 Temmuz 2021 #1 Zamanında Arduino ile çok uğraştım ama kodları ya hazır aldım ya da arkadaşlarıma falan yazdırdım. Şimdi en baştan başlamak istiyorum. Önerdiğiniz kanal vs var mı?
Zamanında Arduino ile çok uğraştım ama kodları ya hazır aldım ya da arkadaşlarıma falan yazdırdım. Şimdi en baştan başlamak istiyorum. Önerdiğiniz kanal vs var mı?
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 22 Temmuz 2021 #3 Lezzetli Robot Tarifleri ve Robotistan YouTube kanallarını tavsiye ederim.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 22 Temmuz 2021 #4 Yazılımcı0 dedi: Lezzetli Robot Tarifleri ve Robotistan YouTube kanallarını tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Lezzetli Robot Tarifleri adlı kana mükemmel görünüyor. PCB tasarımı vs...
Yazılımcı0 dedi: Lezzetli Robot Tarifleri ve Robotistan YouTube kanallarını tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Lezzetli Robot Tarifleri adlı kana mükemmel görünüyor. PCB tasarımı vs...
Y Yazılımcı0 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 748 Çözümler 14 22 Temmuz 2021 #5 One Face dedi: Lezzetli Robot Tarifleri adlı kana mükemmel görünüyor. PCB tasarımı vs... Genişletmek için tıkla... Evet, Lezzetli Robot Tarifleri kanalını özellikle tavsiye ederim. Çok iyi bir YouTube kanalı.
One Face dedi: Lezzetli Robot Tarifleri adlı kana mükemmel görünüyor. PCB tasarımı vs... Genişletmek için tıkla... Evet, Lezzetli Robot Tarifleri kanalını özellikle tavsiye ederim. Çok iyi bir YouTube kanalı.