TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Kendime bir yapay zeka yapıyorum ve bunu Python ile çeşitlendirmek istiyorum. Öyle bir imkanım var mı? İletişim kurabilirler mi? Teşekkürker şimdiden.
Kendime bir yapay zeka yapıyorum ve bunu Python ile çeşitlendirmek istiyorum. Öyle bir imkanım var mı? İletişim kurabilirler mi? Teşekkürker şimdiden.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2022 #2 Evet.
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 18 Temmuz 2022 #3 Programming Arduino Using Python!!! In this tutorial, we are going to learn how we can install python on our computer and how to use it with Arduino,It allows us to send data. By Smart Technology. create.arduino.cc Burada gerekli aşamaları anlatmış.
Programming Arduino Using Python!!! In this tutorial, we are going to learn how we can install python on our computer and how to use it with Arduino,It allows us to send data. By Smart Technology. create.arduino.cc Burada gerekli aşamaları anlatmış.