Bilgisayarında Bluetooth olduğunu varsayarak mantığı anlatıyorum: ESP32'yi ikinci bilgisayara kabloyla bağlıyorsun. İkinci bilgisayar hem birinci bilgisayaradan gelen görüntü verisini işliyor hem de aimbot hesaplamasını yapıyor. Sonrasında bu hareket verisini ESP32'ye aktarıyor, ESP32 de bunu Bluetooth üzerinden ana bilgisayara fare hareketi olarak gönderiyor.
Ben zamanında bunu yaparken ble mouse kütüphanesini kullanmıştım. Eğer sen attığım adaptörü almayıp kendi bilgisayarındaki dahili Bluetooth'u kullanacaksan ve o da sadece classic hıd destekliyorsa, kodu ona göre düzenlemen gerekebilir. İkinci bilgisayarda çalışıp seri porttan ESP32'ye veri yollayan uygulamayı iyi optimize edersen, muhtemelen ekstra bir Arduino almana gerek kalmadan bu işi çözersin.
Fareni ikinci bilgisayara takacağından bahsetmiştim. Orada fare verisini Windows'tan değil de doğrudan fare donanımından almanda fayda var çünkü ana bilgisayara ikinci bilgisayardan fareyi iletirken eğer donanımsal olarak almazsan faren ikinci bilgisayardaki ekran sınırına ulaştığı zaman daha gidebileceği alan olmadığı için birinci bilgisayarda bir yere gidemez ve takılı kalır, bunu çözmek için ikinci bilgisayara bir overlay çizip fareyi ekranın merkezinde tutmayı deneyebilirsin ama ben denediğim zaman o da fare verisini bazen kesip farenin kaymasına sebep olabiliyordu. Ben Windows'ta fare verisini donanımsal olarak almayı denedim ama beceremedim onun yerine bunu Linux'ta yaptım.
Aşağıdaki kod sadece fareyi donanımsal olarak Serial'e gönderen parça, bunun içine aimbot kodunu ekleyebilirsin ve ESP32'ye flashlayacağın kodun da buna uygun olmasına dikkat etmelisin.
Python:
import serial
import struct
import os
import sys
# --- AYARLAR ---
# Esp32nin serial portunu buraya yaz (örn: /dev/ttyACM0)
SERIAL_PORT = "/dev/ttyUSB0"
BAUDRATE = 921600
def main():
try:
ser = serial.Serial(SERIAL_PORT, BAUDRATE, timeout=0)
print(f"[+] ESP32 Serial portuna bağlanıldı: {SERIAL_PORT}")
except Exception as e:
print(f"[!] Serial bağlantı hatası: {e}")
print(" Port 'u kontrol et")
return
# 2. Raw Mouse Dosyasını Kontrol Et
mouse_path = "/dev/input/mice"
if not os.path.exists(mouse_path):
print(f"[!] Hata: {mouse_path} bulunamadı.")
return
print("[*] Fare verileri okunuyor ve gönderiliyor...")
try:
with open(mouse_path, "rb") as mouse_file:
while True:
data = mouse_file.read(3)
if len(data) != 3:
continue
btn, dx, dy = struct.unpack('3b', data)
if dx != 0 or dy != 0 or (btn & 0x7):
dy = -dy
packet = f"{dx},{dy},{btn & 0x7}\n"
ser.write(packet.encode())
except PermissionError:
print(f"\n[!] YETKİ HATASI: {mouse_path} okunamadı.")
print("[!] Scripti yönetici izni ile çalıştır (sudo)")
except KeyboardInterrupt:
print("\n[*] Program kapatılıyor...")
except Exception as e:
print(f"\n[!] Beklenmeyen hata: {e}")
finally:
if 'ser' in locals() and ser.is_open:
ser.close()
if __name__ == "__main__":
main()
Eğer bunları yapınca performansını beğenmezsen ve yapabileceğine inanıyorsan bir arduino alıp projeyi daha büyük şekilde kodlayabilirsin veya aimbot özelliğini kaldırıp sadece triggerbot kodlamayı deneyebilirsin.
Bilgisayarında Bluetooth olduğunu varsayarak mantığı anlatıyorum: ESP32'yi ikinci bilgisayara kabloyla bağlıyorsun. İkinci bilgisayar hem birinci bilgisayaradan gelen görüntü verisini işliyor hem de aimbot hesaplamasını yapıyor. Sonrasında bu hareket verisini ESP32'ye aktarıyor, ESP32 de bunu Bluetooth üzerinden ana bilgisayara fare hareketi olarak gönderiyor.
Ben zamanında bunu yaparken ble mouse kütüphanesini kullanmıştım. Eğer sen attığım adaptörü almayıp kendi bilgisayarındaki dahili Bluetooth'u kullanacaksan ve o da sadece classic hıd destekliyorsa, kodu ona göre düzenlemen gerekebilir. İkinci bilgisayarda çalışıp seri porttan ESP32'ye veri yollayan uygulamayı iyi optimize edersen, muhtemelen ekstra bir Arduino almana gerek kalmadan bu işi çözersin.
Fareni ikinci bilgisayara takacağından bahsetmiştim. Orada fare verisini Windows'tan değil de doğrudan fare donanımından almanda fayda var çünkü ana bilgisayara ikinci bilgisayardan fareyi iletirken eğer donanımsal olarak almazsan faren ikinci bilgisayardaki ekran sınırına ulaştığı zaman daha gidebileceği alan olmadığı için birinci bilgisayarda bir yere gidemez ve takılı kalır, bunu çözmek için ikinci bilgisayara bir overlay çizip fareyi ekranın merkezinde tutmayı deneyebilirsin ama ben denediğim zaman o da fare verisini bazen kesip farenin kaymasına sebep olabiliyordu. Ben Windows'ta fare verisini donanımsal olarak almayı denedim ama beceremedim onun yerine bunu Linux'ta yaptım.
Aşağıdaki kod sadece fareyi donanımsal olarak Serial'e gönderen parça, bunun içine aimbot kodunu ekleyebilirsin ve ESP32'ye flashlayacağın kodun da buna uygun olmasına dikkat etmelisin.
Python:
import serial
import struct
import os
import sys
# --- AYARLAR ---
# Esp32nin serial portunu buraya yaz (örn: /dev/ttyACM0)
SERIAL_PORT = "/dev/ttyUSB0"
BAUDRATE = 921600
def main():
try:
ser = serial.Serial(SERIAL_PORT, BAUDRATE, timeout=0)
print(f"[+] ESP32 Serial portuna bağlanıldı: {SERIAL_PORT}")
except Exception as e:
print(f"[!] Serial bağlantı hatası: {e}")
print(" Port 'u kontrol et")
return
# 2. Raw Mouse Dosyasını Kontrol Et
mouse_path = "/dev/input/mice"
if not os.path.exists(mouse_path):
print(f"[!] Hata: {mouse_path} bulunamadı.")
return
print("[*] Fare verileri okunuyor ve gönderiliyor...")
try:
with open(mouse_path, "rb") as mouse_file:
while True:
data = mouse_file.read(3)
if len(data) != 3:
continue
btn, dx, dy = struct.unpack('3b', data)
if dx != 0 or dy != 0 or (btn & 0x7):
dy = -dy
packet = f"{dx},{dy},{btn & 0x7}\n"
ser.write(packet.encode())
except PermissionError:
print(f"\n[!] YETKİ HATASI: {mouse_path} okunamadı.")
print("[!] Scripti yönetici izni ile çalıştır (sudo)")
except KeyboardInterrupt:
print("\n[*] Program kapatılıyor...")
except Exception as e:
print(f"\n[!] Beklenmeyen hata: {e}")
finally:
if 'ser' in locals() and ser.is_open:
ser.close()
if __name__ == "__main__":
main()
Eğer bunları yapınca performansını beğenmezsen ve yapabileceğine inanıyorsan bir Arduino alıp projeyi daha büyük şekilde kodlayabilirsin veya aimbot özelliğini kaldırıp sadece triggerbot kodlamayı deneyebilirsin.
1 ana PC masa ustu 2 PC laptop laptopta Bluetooth var (ana pc de bluetooth yok) ama bir şeyi anlamadım 2 PC de Windows 10 (2 laptop)PC olan Linux mu olması gerekiyor attığınız linkteki urunu trentyolda buldum kargo ücretsiz daha ucuza geliyor Arduino Esp32-wroom Esp32s Wifi Ve Bluetooth Modülü - 38 Pin - Fiyatı, Yorumları fark eder mi ve de hiç kod yazmadım anlamıyorum da acaba rica etsem DC'den size yayın açıp kurulumu beraber yapsak olur mu?