Tam olarak ne sorun çıkarıyor? Axis pedallar deyince aklıma benim bir tek gaz ve frenin tek eksen oluşuyla ilgili problemler geliyor. Orada da ortak eksen ayarı olmalı. Normal bir direksiyon üstüne kurunca.Arduino Leanordo ile direksiyon seti yaptım ETS'de falan sorunsuz çalışıyor ancak Asseto Corsa'ya tanıtamadım. Axis'i Pedallar ile ayni algılıyor.
Hocam birinci olaraj pedalları tek axis algılıyor ikinci olarakta direksiyon 2160derece ancak oyunda 900 derece çevirme farkı oluyor.Tam olarak ne sorun çıkarıyor? Axis pedallar deyince aklıma benim bir tek gaz ve frenin tek eksen oluşuyla ilgili problemler geliyor. Orada da ortak eksen ayarı olmalı. Normal bir direksiyon üstüne kurunca.
Hazır direksiyonun pedalini kullandıysanız o normal.Hocam birinci olaraj pedalları tek axis algılıyor
Oyunda onu değiştirin diyeceğim ama bence direksiyonun derecesini 900e düşür geri.direksiyon 2160derece ancak oyunda 900 derece çevirme farkı oluyor.
Ayarlayamaz mıyım pedalları?Hazır direksiyonun pedalini kullandıysanız o normal.
Oyunda onu değiştirin diyeceğim ama bence direksiyonun derecesini 900e düşür geri.
İki eksen bir arada ayarlanıyor.Ayarlayamaz mıyım pedalları?
Hocam şimdi bir daha kod atmayi denedim ancak X ve Y eksenlerini ayni sayıyor.Direksiyon cevirince gaz veriyor onu nasil düzeltebilirim?İki eksen bir arada ayarlanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.