Arduino klonu mu tercih edilmeli?

ahmetiste6

Centipat
Daha fazla  
Hocamlar selam ben Arduino almak istiyorum ama klon olanlara güvenemiyorum. Arduino 1000 lira fakat klon olanı 300 lira. 1000 liraya değer mi onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Hocamlar selam ben Arduino almak istiyorum ama klon olanlara güvenemiyorum. Arduino 1000 lira fakat klon olanı 300 lira. 1000 liraya değer mi onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Merhaba. Klon olanları da kullanabilirsiniz. Bazılarında driver yüklemeniz gerekmesi dışında bir problemleri yok.

150 TL'ye alacağınız bir klon bile iş görecektir. Boşuna 1000 TL vermeye gerek yok pek.

Ben hep buradan alıyorum, şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı.

Uno da nano da klon kullandım orijinal Uno setim de oldu bir farkı yok bence klon daha güzel duruyor. Ama sana önerim klon Arduino Nano. Uno tepsi gibi projelerde çirkin duruyor ve bağlantı kablosu da ayrı kaba.

Klon al. Fark yok. Pin sayısı yetersizse üst modellerin klonlarına da bakabilirsin. Site güvenilirse üstte linki atılan alınabilir.

Ya bugün bilişim hocamla konuştum dedi ki klon alma dedi sonuçta elektronik alet hızlı bozulur falan dedi. Bilemedim şu an ne yapacağımı uzun süre kullanan var mı?

Klon al. Fark yok. Pin sayısı yetersizse üst modellerin klonlarına da bakabilirsin. Site güvenilirse üstte linki atılan alınabilir.
Güvenilir. Alışveriş yaptım. 1 günde sorunsuz geldi.
Ya bugün bilişim hocamla konuştum dedi ki klon alma dedi sonuçta elektronik alet hızlı bozulur falan dedi. Bilemedim şu an ne yapacağımı uzun süre kullanan var mı?
6 yıllık klon Arduino'm hala çalışıyor.

Cevaplar için teşekkür ediyorum ama hala kararsızım galiba klon alacağım ya.

Bir şey daha sormak istiyorum ben Arduino'yu mBlock ile kodlayacağım orijinal ile klon arasında fark olur mu sizce MBlock'ta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı