Hocamlar selam ben Arduino almak istiyorum ama klon olanlara güvenemiyorum. Arduino 1000 lira fakat klon olanı 300 lira. 1000 liraya değer mi onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Hocamlar selam ben Arduino almak istiyorum ama klon olanlara güvenemiyorum. Arduino 1000 lira fakat klon olanı 300 lira. 1000 liraya değer mi onu da bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Arduino UNO R3 SMD (Klon - CH340 Chip - USB Kablo Hediye) Hızlı Kargo ve En Uygun Fiyatla Robocombo.com'da! | 15:00' a kadar gelen siparişler aynı gün karg
www.robocombo.com
Ben hep buradan alıyorum, şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı.
Uno da nano da klon kullandım orijinal Uno setim de oldu bir farkı yok bence klon daha güzel duruyor. Ama sana önerim klon Arduino Nano. Uno tepsi gibi projelerde çirkin duruyor ve bağlantı kablosu da ayrı kaba.
Ya bugün bilişim hocamla konuştum dedi ki klon alma dedi sonuçta elektronik alet hızlı bozulur falan dedi. Bilemedim şu an ne yapacağımı uzun süre kullanan var mı?
Ya bugün bilişim hocamla konuştum dedi ki klon alma dedi sonuçta elektronik alet hızlı bozulur falan dedi. Bilemedim şu an ne yapacağımı uzun süre kullanan var mı?