iCrisland Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 Merhabalar. Arduino ile LCD ekrana yazı yazmak için kurduğum kütüphane pasif gözüküyor. Kütüphaneyi ekliyorum fakat çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar. Arduino ile LCD ekrana yazı yazmak için kurduğum kütüphane pasif gözüküyor. Kütüphaneyi ekliyorum fakat çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Meraklı Turşucu Kilopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 299 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #2 Bu kart takılı mı ekrana? Şart değil tabii, ama kolaylaştırıyor.
iCrisland Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 Meraklı Turşucu dedi: Bu kart takılı mı ekrana? Şart değil tabii, ama kolaylaştırıyor. Eki Görüntüle 1975289 Genişletmek için tıkla... malesef takılı değil
Meraklı Turşucu dedi: Bu kart takılı mı ekrana? Şart değil tabii, ama kolaylaştırıyor. Eki Görüntüle 1975289 Genişletmek için tıkla... malesef takılı değil
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #4 iCrisland dedi: Maalesef takılı değil. Genişletmek için tıkla... Takılı olmasına gerek yok internetten proje örneklerine bakarak deneyebilirsiniz kodunuzu paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
iCrisland dedi: Maalesef takılı değil. Genişletmek için tıkla... Takılı olmasına gerek yok internetten proje örneklerine bakarak deneyebilirsiniz kodunuzu paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
iCrisland Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #5 HDDKullanıyorum dedi: Takılı olmasına gerek yok internetten proje örneklerine bakarak deneyebilirsiniz kodunuzu paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Denedim ekran çalışıyor fakat kutuphane turuncuya dönmüyor bu benim kodum buda kaynaktaki kod
HDDKullanıyorum dedi: Takılı olmasına gerek yok internetten proje örneklerine bakarak deneyebilirsiniz kodunuzu paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Denedim ekran çalışıyor fakat kutuphane turuncuya dönmüyor bu benim kodum buda kaynaktaki kod
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #6 iCrisland dedi: Denedim ekran çalışıyor fakat kutuphane turuncuya dönmüyor. Eki Görüntüle 1975320 Bu benim kodum. Eki Görüntüle 1975321 Bu da kaynaktaki kod. Genişletmek için tıkla... Kütüphaneyi kontrol edin ya da yeniden yüklemeye çalışın yeni Arduino editörünü kullanıyorsanız bu Sebep'le de olmuş olabilir.
iCrisland dedi: Denedim ekran çalışıyor fakat kutuphane turuncuya dönmüyor. Eki Görüntüle 1975320 Bu benim kodum. Eki Görüntüle 1975321 Bu da kaynaktaki kod. Genişletmek için tıkla... Kütüphaneyi kontrol edin ya da yeniden yüklemeye çalışın yeni Arduino editörünü kullanıyorsanız bu Sebep'le de olmuş olabilir.
iCrisland Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #7 HDDKullanıyorum dedi: Kütüphaneyi kontrol edin ya da yeniden yüklemeye çalışın yeni Arduino editörünü kullanıyorsanız bu Sebep'le de olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... 2.2.1 kullanıyorum 1.8.19 a mı geçeyim yoksa çözümü varmıdır?
HDDKullanıyorum dedi: Kütüphaneyi kontrol edin ya da yeniden yüklemeye çalışın yeni Arduino editörünü kullanıyorsanız bu Sebep'le de olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... 2.2.1 kullanıyorum 1.8.19 a mı geçeyim yoksa çözümü varmıdır?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #8 iCrisland dedi: 2.2.1 kullanıyorum 1.8.19'a mı geçeyim yoksa çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... 18'e geçin yeni IDE halen kullanılabilir durumda değil bana göre. Ayrıca 30-40TL'ye bir i2C modulü alırsanız çok daha rahat proje yapabilirsiniz LCD ile.
iCrisland dedi: 2.2.1 kullanıyorum 1.8.19'a mı geçeyim yoksa çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... 18'e geçin yeni IDE halen kullanılabilir durumda değil bana göre. Ayrıca 30-40TL'ye bir i2C modulü alırsanız çok daha rahat proje yapabilirsiniz LCD ile.
iCrisland Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #9 K.Makise dedi: 18'e geçin yeni IDE halen kullanılabilir durumda değil bana göre. Ayrıca 30-40TL'ye bir i2C modulü alırsanız çok daha rahat proje yapabilirsiniz LCD ile. Genişletmek için tıkla... geçişi yapıyorum sonuçları bildireceğim teşekkürler K.Makise dedi: 18'e geçin yeni IDE halen kullanılabilir durumda değil bana göre. Ayrıca 30-40TL'ye bir i2C modulü alırsanız çok daha rahat proje yapabilirsiniz LCD ile. Genişletmek için tıkla... HDDKullanıyorum dedi: Kütüphaneyi kontrol edin ya da yeniden yüklemeye çalışın yeni Arduino editörünü kullanıyorsanız bu Sebep'le de olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Meraklı Turşucu dedi: Bu kart takılı mı ekrana? Şart değil tabii, ama kolaylaştırıyor. Eki Görüntüle 1975289 Genişletmek için tıkla... Kütüphane sorunu çözüldü fakat yazı hala gelmiyor Son düzenleme: 12 Ekim 2023
K.Makise dedi: 18'e geçin yeni IDE halen kullanılabilir durumda değil bana göre. Ayrıca 30-40TL'ye bir i2C modulü alırsanız çok daha rahat proje yapabilirsiniz LCD ile. Genişletmek için tıkla... geçişi yapıyorum sonuçları bildireceğim teşekkürler K.Makise dedi: 18'e geçin yeni IDE halen kullanılabilir durumda değil bana göre. Ayrıca 30-40TL'ye bir i2C modulü alırsanız çok daha rahat proje yapabilirsiniz LCD ile. Genişletmek için tıkla... HDDKullanıyorum dedi: Kütüphaneyi kontrol edin ya da yeniden yüklemeye çalışın yeni Arduino editörünü kullanıyorsanız bu Sebep'le de olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Meraklı Turşucu dedi: Bu kart takılı mı ekrana? Şart değil tabii, ama kolaylaştırıyor. Eki Görüntüle 1975289 Genişletmek için tıkla... Kütüphane sorunu çözüldü fakat yazı hala gelmiyor