VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 6 Aralık 2020 #1 Aynen bu şekilde gözüküyor arkadaşlar.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 6 Aralık 2020 #2 Potansiyometreyi yavaşça döndürün, görüntü alabilmeniz gerek.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 6 Aralık 2020 #3 Potansiyometre ile kontrast değeriyle oynayabilirsiniz. Deneyerek iyi ayarı bulmaya çalışın.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 6 Aralık 2020 #4 Hocam olmuyor, bunu ben de biliyorum.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 6 Aralık 2020 #5 Kontrastı ayarladın mı? Ayarlamadıysan potansiyometre veya direnç ile ayarla. VenomSnake dedi: Hocam olmuyor, bunu ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kodların ne?
Kontrastı ayarladın mı? Ayarlamadıysan potansiyometre veya direnç ile ayarla. VenomSnake dedi: Hocam olmuyor, bunu ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kodların ne?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 6 Aralık 2020 #6 VenomSnake dedi: Hocam olmuyor, bunu ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bağlantılarda bir hata yapmış olabilirsiniz. Biz buradan hangi kablonun ne olduğunu bilemeyiz. Onu sizin kontrol etmeniz gerek.
VenomSnake dedi: Hocam olmuyor, bunu ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bağlantılarda bir hata yapmış olabilirsiniz. Biz buradan hangi kablonun ne olduğunu bilemeyiz. Onu sizin kontrol etmeniz gerek.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 6 Aralık 2020 #7 Steve Rogers dedi: Kontrastı ayarladın mı? Ayarlamadıysan potansiyometre veya direnç ile ayarla. Kodların ne? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü kod ile denedim, dün olurken bugün olmuyor. Kerem00 dedi: Bağlantılarda bir hata yapmış olabilirsiniz. Biz buradan hangi kablonun ne olduğunu bilemeyiz. Onu sizin kontrol etmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Kablolar da doğru hocam.
Steve Rogers dedi: Kontrastı ayarladın mı? Ayarlamadıysan potansiyometre veya direnç ile ayarla. Kodların ne? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü kod ile denedim, dün olurken bugün olmuyor. Kerem00 dedi: Bağlantılarda bir hata yapmış olabilirsiniz. Biz buradan hangi kablonun ne olduğunu bilemeyiz. Onu sizin kontrol etmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Kablolar da doğru hocam.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 6 Aralık 2020 #8 Attığım kaynağa bakmanı tavsiye ederim. Gayet güzel anlatmakta. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Attığım kaynağa bakmanı tavsiye ederim. Gayet güzel anlatmakta. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 6 Aralık 2020 #9 Agent Phil Coulson dedi: Attığım kaynağa bakmanı tavsiye ederim. Gayet güzel anlatmakta. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam dün gece olurken şuan olmuyor.
Agent Phil Coulson dedi: Attığım kaynağa bakmanı tavsiye ederim. Gayet güzel anlatmakta. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam dün gece olurken şuan olmuyor.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Aralık 2020 #10 Direnç kullandın mı? Farklı direnç ile de dene.