VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.414 Çözümler 16 6 Aralık 2020 #11 SideWinder dedi: Direnç kullandın mı? Farklı direnç ile de dene. Genişletmek için tıkla... Ben de bunu düşündüm hocam, şimdi değiştiriyorum. SideWinder dedi: Direnç kullandın mı? Farklı direnç ile de dene. Genişletmek için tıkla... Hocam değişmedi. Yine gözükmüyor. @SideWinder Sorunum çözüldü, konu kilitlenebilir. Son düzenleme: 6 Aralık 2020
SideWinder dedi: Direnç kullandın mı? Farklı direnç ile de dene. Genişletmek için tıkla... Ben de bunu düşündüm hocam, şimdi değiştiriyorum. SideWinder dedi: Direnç kullandın mı? Farklı direnç ile de dene. Genişletmek için tıkla... Hocam değişmedi. Yine gözükmüyor. @SideWinder Sorunum çözüldü, konu kilitlenebilir.
m_eminylcn Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #12 VenomSnake dedi: Hocam dün gece olurken şuan olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim aynı şekilde benim de bir gün önce olurken şimdi olmuyor. Çözümü bulabildin mi?
VenomSnake dedi: Hocam dün gece olurken şuan olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim aynı şekilde benim de bir gün önce olurken şimdi olmuyor. Çözümü bulabildin mi?
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.414 Çözümler 16 1 Ocak 2021 #13 m_eminylcn dedi: Kardeşim aynı şekilde benim de bir gün önce olurken şimdi olmuyor. Çözümü bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam lehimlerin birbirinden tam ayrık olduğundan emin olun bağlantıları kontrol edin. Ben böyle çözdüm.
m_eminylcn dedi: Kardeşim aynı şekilde benim de bir gün önce olurken şimdi olmuyor. Çözümü bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam lehimlerin birbirinden tam ayrık olduğundan emin olun bağlantıları kontrol edin. Ben böyle çözdüm.
T TaylanHammett Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 G614JV-N3157W i7-13650HX 16 GB DDR5 Ram RTX 4060 140 W 512 GB SSD Windows 11 Home 16" 165 Hz WUXGA Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #14 Data pinleri takılı değil