Hannoez Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Selam daha bu gün Arduino'ya başladım ilk adım olarak LED yakmak istiyorum her şeyi eksiksiz yaptım fakat kodu Arduino'ya yüklerken uzun bir süre yükleniyor kısımında kalıyor ve daha sonra hata veriyor.
Selam daha bu gün Arduino'ya başladım ilk adım olarak LED yakmak istiyorum her şeyi eksiksiz yaptım fakat kodu Arduino'ya yüklerken uzun bir süre yükleniyor kısımında kalıyor ve daha sonra hata veriyor.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 9 Nisan 2021 #2 CH340 sürücüsü kurulu mu? Artı 0 Eksi Çözüm
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 9 Nisan 2021 #3 COM portunu seçtiniz mi? Artı 0 Eksi
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 9 Nisan 2021 #4 Araçlar > Kart kısmından Arduino UNO'nun seçildiğinden emin olun. Bazen Mega veya Nano seçili olarak açılıyorlar. Artı 0 Eksi
Araçlar > Kart kısmından Arduino UNO'nun seçildiğinden emin olun. Bazen Mega veya Nano seçili olarak açılıyorlar.
KS KS Hannoez Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #5 Hoaxer dedi: Com portunu seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Com 1'i seçtim. Alonso dedi: CH340 sürücüsü kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam konuya çok hakim değilim CH340 sürücüsü nedir? Artı 0 Eksi
Hoaxer dedi: Com portunu seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Com 1'i seçtim. Alonso dedi: CH340 sürücüsü kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam konuya çok hakim değilim CH340 sürücüsü nedir?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 9 Nisan 2021 #6 Hannoez dedi: Hocam konuya çok hakim değilim CH340 sürücüsü nedir? Genişletmek için tıkla... CH340, USB Serial kontrolcüsü. Klon Arduinolarda genelde daha ucuz olduğu için CH340 kullanılır. Windows bazen CH340'ın driver'ı kurulu olmadığı için COM cihazı olarak görmeyebiliyor. Artı 2 Eksi
Hannoez dedi: Hocam konuya çok hakim değilim CH340 sürücüsü nedir? Genişletmek için tıkla... CH340, USB Serial kontrolcüsü. Klon Arduinolarda genelde daha ucuz olduğu için CH340 kullanılır. Windows bazen CH340'ın driver'ı kurulu olmadığı için COM cihazı olarak görmeyebiliyor.
KS KS Hannoez Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #7 The Anorak dedi: CH340, USB serial kontrolcüsü. Klon Arduino'larda genelde daha ucuz olduğu için CH340 kullanılır. Windows bazen CH340'ın Driver'ı kurulu olmadığı için com cihazı olarak görmeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam driver ı internetten indirdim kurdum şu an bir sıkıntı olmadan çalışıyor teşekkür ederim. Artı 1 Eksi
The Anorak dedi: CH340, USB serial kontrolcüsü. Klon Arduino'larda genelde daha ucuz olduğu için CH340 kullanılır. Windows bazen CH340'ın Driver'ı kurulu olmadığı için com cihazı olarak görmeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam driver ı internetten indirdim kurdum şu an bir sıkıntı olmadan çalışıyor teşekkür ederim.