Direksiyon seti yapacağım ancak Arduino Leonardo yerine Pro Micro kullanmak istiyorum. Bu videodaki leonardo kartını kullanmasam Pro Micro kartını kullansam bir sıkıntı yaşar mıyım bu videodaki yazılımları kurmada falan?
Sorun olmaz. Leonardo'ya kurduğum yazılımı Pro Micro'ya da kurmuştum, hala kullanıyorum.
Ama @SideWinder hocamın dediği gibi, Leonardo olursa daha sağlıklı olur.
Sorun olmaz. Leonardo'ya kurduğum yazılımı Pro Micro'ya da kurmuştum, hala kullanıyorum.
Ama @SideWinder hocamın dediği gibi, Leonardo olursa daha sağlıklı olur.
Pro Micro'yu nereden alacaksınız? Aralarında çok bir fiyat farkı yok gibi de çünkü. Eğer Pro Micro için uygun fiyatlı bir yer varsa link atabilir misiniz, bana da lazım oluyor da ara sıra.
Pro Micro'yu nereden alacaksınız? Aralarında çok bir fiyat farkı yok gibi de çünkü. Eğer Pro Micro için uygun fiyatlı bir yer varsa link atabilir misiniz, bana da lazım oluyor da ara sıra.
Robotistan'ı sık kullanıyorum aslında ama Pro Micro'nun diğer yerlerden ucuz olmasına şaşırdım, bu arada Leonardoyu ElektroVadi'den alabilirsiniz eğer bütçenizi aşmıyorsa; (Site güvenilir, Ankara'da yaşıyorsanız yerleri var oradan da alabilirsiniz.)