Çözüldü Arduino Nano hata kodu nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu resimde verdiğim hata kodu nedir nasıl çözebilirim bilgisi olan var mıdır?

Eki Görüntüle 2358091
"avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding": Bu hata, Arduino'nun bilgisayar ile bağlantısının kurulamaması veya programın Arduino'ya yüklenememesiyle ilgilidir. Arduino'nun doğru bir şekilde yanıt vermediğini gösterir.

"avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x98": Bu hata, Arduino'ya bağlantı kurulmaya çalışıldığını ancak bağlantının senkronize edilemediğini belirtir. Arduino'nun doğru bir şekilde yanıt vermemesi nedeniyle, bu hata sürekli olarak tekrar eder.

"resp=0x98": Bu, Arduino'nun yanıt vermeye çalıştığı ancak hatalı bir cevap döndürdüğü anlamına gelir. Bu tip yanıtlar genellikle donanım bağlantısı, sürücü, port seçimi veya bootloader problemi ile ilişkilidir.

Önerdiğim çözüm:
Kablo doğru çalışıyor mu? Eğer kart klonsa ch340 driver doğru kurulu mu? Arduino çalışıyor mu?
İstersen arduino üzerindeki reset tuşuna basarak tekrar dene.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çözümü ben kendim deneyerek buldum. Aradan 1 hafta geçti biraz daha erken ihtiyacım vardı bu mesaja.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…