NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Kod:Panoya kopyala ardunio avr-g++: error: device-specs/specs-atmega328p: No such file or directory exit status 1 Hatasını alıyorum. Bir türlü düzelmiyor. Yardım eder misiniz? sürüm 1.8.19 Son düzenleme: 25 Haziran 2023
Kod:Panoya kopyala ardunio avr-g++: error: device-specs/specs-atmega328p: No such file or directory exit status 1 Hatasını alıyorum. Bir türlü düzelmiyor. Yardım eder misiniz? sürüm 1.8.19
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 25 Haziran 2023 #2 NOSFLOW dedi: Kod:Panoya kopyala ardunio avr-g++: error: device-specs/specs-atmega328p: No such file or directory exit status 1 Hatasını alıyorum. Bir türlü düzelmiyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kütüphanelerle alakalı, kontrol et kütüphaneleri.
NOSFLOW dedi: Kod:Panoya kopyala ardunio avr-g++: error: device-specs/specs-atmega328p: No such file or directory exit status 1 Hatasını alıyorum. Bir türlü düzelmiyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kütüphanelerle alakalı, kontrol et kütüphaneleri.
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 OnurOfc dedi: Kütüphanelerle alakalı, kontrol et kütüphaneleri. Genişletmek için tıkla... hocam kütüphane dışında denemek için led yakma kodu yazdım ondada aynı hatayı alıyorum
OnurOfc dedi: Kütüphanelerle alakalı, kontrol et kütüphaneleri. Genişletmek için tıkla... hocam kütüphane dışında denemek için led yakma kodu yazdım ondada aynı hatayı alıyorum
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 25 Haziran 2023 #4 NOSFLOW dedi: hocam kütüphane dışında denemek için led yakma kodu yazdım ondada aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla... Kodu atar mısınız?
NOSFLOW dedi: hocam kütüphane dışında denemek için led yakma kodu yazdım ondada aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla... Kodu atar mısınız?
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #5 Kod:Panoya kopyala #include <Stepper.h> int adim = 32*64; Stepper stepmotor(adim,8,9,10,11); void setup() { stepmotor.setSpeed(1000); } void loop() { stepmotor.step (adim); delay (1000); stepmotor.step (-adim); delay (1000); } [ICODE][/ICODE]
Kod:Panoya kopyala #include <Stepper.h> int adim = 32*64; Stepper stepmotor(adim,8,9,10,11); void setup() { stepmotor.setSpeed(1000); } void loop() { stepmotor.step (adim); delay (1000); stepmotor.step (-adim); delay (1000); } [ICODE][/ICODE]
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.419 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2023 #6 error: device-specs/specs-atmega328p, bu dosyanın bulunamadığını söylüyor. Doğru cihazı seçtiniz mi kodu yüklerken makineye?
error: device-specs/specs-atmega328p, bu dosyanın bulunamadığını söylüyor. Doğru cihazı seçtiniz mi kodu yüklerken makineye?
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #7 Cruslan dedi: error: device-specs/specs-atmega328p, bu dosyanın bulunamadığını söylüyor. Doğru cihazı seçtiniz mi kodu yüklerken makineye? Genişletmek için tıkla... EVET doğru cihaz seçili tamam hocam sorunu çözdüm NOSFLOW dedi: EVET doğru cihaz seçili tamam hocam sorunu çözdüm Genişletmek için tıkla... hocam ilk attığım kodda hata var mı Son düzenleme: 25 Haziran 2023
Cruslan dedi: error: device-specs/specs-atmega328p, bu dosyanın bulunamadığını söylüyor. Doğru cihazı seçtiniz mi kodu yüklerken makineye? Genişletmek için tıkla... EVET doğru cihaz seçili tamam hocam sorunu çözdüm NOSFLOW dedi: EVET doğru cihaz seçili tamam hocam sorunu çözdüm Genişletmek için tıkla... hocam ilk attığım kodda hata var mı
T Tatsumi1453 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 42 20 Nisan 2025 #8 NOSFLOW dedi: EVET doğru cihaz seçili Eki Görüntüle 1835696 tamam hocam sorunu çözdüm hocam ilk attığım kodda hata var mı Genişletmek için tıkla... nasıl çözdün bana da lazım
NOSFLOW dedi: EVET doğru cihaz seçili Eki Görüntüle 1835696 tamam hocam sorunu çözdüm hocam ilk attığım kodda hata var mı Genişletmek için tıkla... nasıl çözdün bana da lazım
NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #9 Tatsumi1453 dedi: nasıl çözdün bana da lazım Genişletmek için tıkla... hocam tam hatırlamıyorum da sanırsam kullandığım ardunio programının sürümünü değiştirmiştim
Tatsumi1453 dedi: nasıl çözdün bana da lazım Genişletmek için tıkla... hocam tam hatırlamıyorum da sanırsam kullandığım ardunio programının sürümünü değiştirmiştim