Manddum Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Merhaba, kendim yaptığım Arduino tabanli NRF24L01 kumanda ile iki adet servoyu kontrol etmek istiyorum. Joysticki sağa çekince sağdaki servo 180 derece olacak soldaki servo 0 derece olacak şekilde olmasını istiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Merhaba, kendim yaptığım Arduino tabanli NRF24L01 kumanda ile iki adet servoyu kontrol etmek istiyorum. Joysticki sağa çekince sağdaki servo 180 derece olacak soldaki servo 0 derece olacak şekilde olmasını istiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Seyyid_a Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #2 Konuyu hortlattım ama İnternette kaynaklar var İf yapısı kullanrak yapabilirsiniz.
Manddum Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #3 Seyyid_a dedi: Konuyu hortlattım ama İnternette kaynaklar var İf yapısı kullanrak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hallettim hocam eyvallah
Seyyid_a dedi: Konuyu hortlattım ama İnternette kaynaklar var İf yapısı kullanrak yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hallettim hocam eyvallah