VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 4 Aralık 2020 #11 BABER dedi: Kabloların da fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam dişi erkek işte. Kamera kötü atamıyorum. 286313 dedi: Nasıl yani? Detay verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kablo girmiyor bastırıyorum ama girmiyor. Sorunum çözüldü arkadaşlar fazla bastırınca girdi ama kabloya bir şey olmamıştır umarım.
BABER dedi: Kabloların da fotoğrafını atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam dişi erkek işte. Kamera kötü atamıyorum. 286313 dedi: Nasıl yani? Detay verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam kablo girmiyor bastırıyorum ama girmiyor. Sorunum çözüldü arkadaşlar fazla bastırınca girdi ama kabloya bir şey olmamıştır umarım.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 4 Aralık 2020 #12 Fotoğraftaki parça genellikle bütün olarak kullanılmıyor. Teker teker kırıp her bir dişi kablonun soketine takmayı deneyin. Eğer yine olmuyorsa üzerindeki plastiği ortalayacak şekilde bastırın.
Fotoğraftaki parça genellikle bütün olarak kullanılmıyor. Teker teker kırıp her bir dişi kablonun soketine takmayı deneyin. Eğer yine olmuyorsa üzerindeki plastiği ortalayacak şekilde bastırın.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Aralık 2020 #13 VenomSnake dedi: Hocam dişi erkek işte. Kamera kötü atamıyorum. Hocam kablo girmiyor bastırıyorum ama girmiyor. Sorunum çözüldü arkadaşlar fazla bastırınca girdi ama kabloya bir şey olmamıştır umarım. Genişletmek için tıkla... Ben onun nedenini bililiyorum, o breadboard da içindeki yerler kayiyor iğne ile duzeltin. Aynisini Arduino için yapın.
VenomSnake dedi: Hocam dişi erkek işte. Kamera kötü atamıyorum. Hocam kablo girmiyor bastırıyorum ama girmiyor. Sorunum çözüldü arkadaşlar fazla bastırınca girdi ama kabloya bir şey olmamıştır umarım. Genişletmek için tıkla... Ben onun nedenini bililiyorum, o breadboard da içindeki yerler kayiyor iğne ile duzeltin. Aynisini Arduino için yapın.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 4 Aralık 2020 #14 Megaton dedi: Ben onun nedenini bililiyorum, o breadboard da içindeki yerler kayiyor iğne ile duzeltin. Aynisini Arduino için yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam arkasını söküp yapabilir miyim?
Megaton dedi: Ben onun nedenini bililiyorum, o breadboard da içindeki yerler kayiyor iğne ile duzeltin. Aynisini Arduino için yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam arkasını söküp yapabilir miyim?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 4 Aralık 2020 #15 VenomSnake dedi: Hocam arkasını söküp yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Foto? %1 sarj var. Megaton dedi: Foto? %1 sarj var. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. O breadbordun içine kattigin yerde yamulan yerler oluyor knu duzelt.
VenomSnake dedi: Hocam arkasını söküp yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Foto? %1 sarj var. Megaton dedi: Foto? %1 sarj var. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. O breadbordun içine kattigin yerde yamulan yerler oluyor knu duzelt.