Okaliptuss Femtopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #1 Arduino port seçme tuşuna basamıyorum uzun süre önce kullanmayı bıraktım, şimdi yeniden başladım ama şu anda port seçemiyorum. Dosya Ekleri aurdipno.png 35,2 KB · Görüntüleme: 68
Arduino port seçme tuşuna basamıyorum uzun süre önce kullanmayı bıraktım, şimdi yeniden başladım ama şu anda port seçemiyorum.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 1 Mayıs 2024 #2 Okaliptuss dedi: Arduino port seçme tuşuna basamıyorum uzun süre önce kullanmayı bıraktım, şimdi yeniden başladım ama şu anda port seçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Arduino IDE'yi güncelleyin. Yeni sürümünde daha kolay. Eski sürüm olmasıyla alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
Okaliptuss dedi: Arduino port seçme tuşuna basamıyorum uzun süre önce kullanmayı bıraktım, şimdi yeniden başladım ama şu anda port seçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Arduino IDE'yi güncelleyin. Yeni sürümünde daha kolay. Eski sürüm olmasıyla alakalı olabilir.
KS KS Okaliptuss Femtopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #3 Webcam kullanan insan dedi: Arduino IDE'yi güncelleyin. Yeni sürümünde daha kolay. Eski sürüm olmasıyla alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Reis sorun hala devam ediyor Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Arduino IDE'yi güncelleyin. Yeni sürümünde daha kolay. Eski sürüm olmasıyla alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Reis sorun hala devam ediyor
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 1 Mayıs 2024 #4 Okaliptuss dedi: Reis sorun hala devam ediyor Genişletmek için tıkla... Arduino bilgisayara bağlı mı? Artı 0 Eksi
Okaliptuss dedi: Reis sorun hala devam ediyor Genişletmek için tıkla... Arduino bilgisayara bağlı mı?
KS KS Okaliptuss Femtopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #5 Webcam kullanan insan dedi: Arduino bilgisayara bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Bağlı Elektrik alıyor ama port görmüyor ve seçme tuşu çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Arduino bilgisayara bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Bağlı Elektrik alıyor ama port görmüyor ve seçme tuşu çalışmıyor.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 1 Mayıs 2024 #6 Okaliptuss dedi: Bağlı Elektrik alıyor ama port görmüyor ve seçme tuşu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Klon Arduino mu? Artı 0 Eksi
Okaliptuss dedi: Bağlı Elektrik alıyor ama port görmüyor ve seçme tuşu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Klon Arduino mu?
KS KS Okaliptuss Femtopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #7 Webcam kullanan insan dedi: Klon Arduino mu? Genişletmek için tıkla... Evet klon. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 1 Mayıs 2024 #8 Okaliptuss dedi: Evet klon. Genişletmek için tıkla... Klonlar icin sürücü kurmak gerekiyor. Artı 0 Eksi