Ahmet_tr Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Merhabalar benim elimde Arduino UNO var ama port yeri yok. Araştırdım sürücüler yükledim ama nafile bunun başka çözümü var mıdır acaba? Bir de şey normalde benim bildiğim üzere l ve RX ışıkları yanmazdı diye biliyorum da.
Merhabalar benim elimde Arduino UNO var ama port yeri yok. Araştırdım sürücüler yükledim ama nafile bunun başka çözümü var mıdır acaba? Bir de şey normalde benim bildiğim üzere l ve RX ışıkları yanmazdı diye biliyorum da.
Bencagan Femtopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #2 arduino yu takman lazım knk Artı 0 Eksi
ismimVardiUnuttum Picopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 Yer Marrakech, Morocco Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek meslek yok 11 Şubat 2022 #3 Arduino'yu PC'ye takdığın zaman hangi COM olduğunu kontrol etmen lazım. Sonra yazılımı Arduino'ya atıyosun ve çalıstırıyosun. Artı 0 Eksi
Arduino'yu PC'ye takdığın zaman hangi COM olduğunu kontrol etmen lazım. Sonra yazılımı Arduino'ya atıyosun ve çalıstırıyosun.