Arduino Pro Micro ile Performans Monitörü Yapımı

Makaleler
9
Yer
C-137
Merhaba arkadaşlar, Technopat YouTube kanalında Çağan abinin performans monitörü yaptığı videoyu gördüm. Buna benzer bir şey yapıp kasamın camına yapıştırmak istiyorum. Daha önce Arduino Uno kullandım, az çok hakimim konuya.

Elimde orta boy bir Breadboard var ama büyük kaldığı için kullanmak istemiyorum. Sanırım mini Breadboard da çok küçük kaldığı için onu da kullanamam.

Breadboard kullanmadan nasıl yapabilirim bu projeyi?
Ayrıca projeyi biraz daha değiştirmek istiyorum, elimde LM35 sıcaklık sensörü var, bu sayede kasanın iç sıcaklık değerini de ölçebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mini ile normal breadboard arasında birde orta boy breadbord var. Onu kullanabilirsiniz. Onun haricinde delikli pertinaks ile kendi devrenizi hazırlarsınız. O da olmazsa breadboard olmadan kablolar, 3D basılmış veya hazır bir kutuya koyabilirsiniz.

113 x 197.4 x 63 mm Proje Kutusu (Siyah) Satın Al | Robotistan şu tarz bi kutu buldum bunun içine koymayı düşünüyordum. Elimde orta boy breadbord ve delikli pertinaks da var dediğiniz gibi yapmayı deniyeceğim teşekkür ederim yorumunuz için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…