Arduino proje önerisi

Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
.
Elimde;

1 adet Arduino Uno, 1 adet Servo Motor, 2 adet RGB Led, 1 adet HC-06 BT sensörü, 2 adet Joystick, 1 adet HC-SR04 Ultrasonic mesafe sensörü.

1 adet normal oyuncak motoru, 1 adet L298N motor sürücü, 1 adet DHT-11 ısı ve nem sensörü.

Sayısız buton, sayısız kızılötesi sensör (sanırım çizgi izlemeye yarayanlardan :/), 1 adet IR kızılötesi sinyal alıcı (kumandadan veri alan).

Sayısız direnç, 3-4 tane potansiyometre, sayısız kablo, 3 türden toplam 30 tane mantar LED (sarı-yeşil-mavi).

1 adet normal bread board, 1 adet de mini bread board bulunuyor.

Ben bunlarla güzel bir proje yapmak istiyorum ancak aklıma fikir gelmiyor, ne yapmamı önerirsiniz?

Yaptığım projeler; park sensörü, DHT11 ile veri okuma ve onları HC06 ile telefondan okuma, BT kontrollü araba, engelden kaçan araba, daha aklıma gelmiyor ancak 10'larca proje daha yaptım.

[Yazılar karışmasın diye 6 paragrafa ayırdım.]

@SideWinder @Alpha Centauri hocalarım, sanırım sizler de bu işin içindesiniz; yardım edebilirseniz eğer çok mutlu olurum :)

Bu arada Visual Studio Code'u nasıl Arduino editörü olarak kullanabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı