K kisir Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 105 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #1 Arduino ile tds meter yapıyorum kodda hata vermiyor ama sonuçları alabilmek için Serial monitörü açtığımda farklı semboller gösteriyor buradaki sorun nedir? ayrıca kaynak olarak kullandığım yer Arduino İle TDS Meter Kullanımı - Arduino Destek Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-05-01 012309.png 124,6 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025
Arduino ile tds meter yapıyorum kodda hata vermiyor ama sonuçları alabilmek için Serial monitörü açtığımda farklı semboller gösteriyor buradaki sorun nedir? ayrıca kaynak olarak kullandığım yer Arduino İle TDS Meter Kullanımı - Arduino Destek
Çözüm K K kisir 1 Mayıs 2025 Sheazel dedi: Encoding hatası. Terminal formatını utf-8'e çekmeyi deneyin. Commentlere bakarak kodun bir llm üzerinden geldiğini anlıyorum. Yazdığım karışık geliyorsa aynı cümleyi soru kalıbında sorarak vakit kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... Baud değerini değiştirince oldu teşekkürler.
Sheazel dedi: Encoding hatası. Terminal formatını utf-8'e çekmeyi deneyin. Commentlere bakarak kodun bir llm üzerinden geldiğini anlıyorum. Yazdığım karışık geliyorsa aynı cümleyi soru kalıbında sorarak vakit kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... Baud değerini değiştirince oldu teşekkürler.
6 699702 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 453 Çözümler 1 1 Mayıs 2025 #2 Encoding hatası. Terminal formatını UTF-8'e çekmeyi deneyin. Commentlere bakarak kodun bir LLM üzerinden geldiğini anlıyorum. Yazdığım karışık geliyorsa aynı cümleyi soru kalıbında sorarak vakit kazanırsınız. Artı 0 Eksi
Encoding hatası. Terminal formatını UTF-8'e çekmeyi deneyin. Commentlere bakarak kodun bir LLM üzerinden geldiğini anlıyorum. Yazdığım karışık geliyorsa aynı cümleyi soru kalıbında sorarak vakit kazanırsınız.
KS KS K kisir Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 105 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #3 Sheazel dedi: Encoding hatası. Terminal formatını utf-8'e çekmeyi deneyin. Commentlere bakarak kodun bir llm üzerinden geldiğini anlıyorum. Yazdığım karışık geliyorsa aynı cümleyi soru kalıbında sorarak vakit kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... Baud değerini değiştirince oldu teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Sheazel dedi: Encoding hatası. Terminal formatını utf-8'e çekmeyi deneyin. Commentlere bakarak kodun bir llm üzerinden geldiğini anlıyorum. Yazdığım karışık geliyorsa aynı cümleyi soru kalıbında sorarak vakit kazanırsınız. Genişletmek için tıkla... Baud değerini değiştirince oldu teşekkürler.
6 699702 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 453 Çözümler 1 1 Mayıs 2025 #4 kisir dedi: Baud değerini değiştirince oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hım, onu hali hazırda doğru olarak almıştım ama o da bir çözüm tabi. Çözülmesi güzel Artı 0 Eksi
kisir dedi: Baud değerini değiştirince oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hım, onu hali hazırda doğru olarak almıştım ama o da bir çözüm tabi. Çözülmesi güzel
Bay Megapat Katılım 20 Temmuz 2016 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #5 Baud değerlerini aynı Rx ve Tx i projelerinizde çaprazlamayı unutmayın iyi günler. Artı 0 Eksi