E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 7 Haziran 2022 #1 Merhaba iyi forumlar, Bu videodaki projeyi yapmaya çalışıyorum. Fakat elimde videodaki gibi 3 bacağı olan bir sensör yok. Elimde TCRT5000 Kızılötesi Sensör Satın Al | Robotistan bulunmakta, bağlantısını yaparken hangi bağlantıları değiştirmeliyim ? Videodaki bağlantı böyle. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2022
Merhaba iyi forumlar, Bu videodaki projeyi yapmaya çalışıyorum. Fakat elimde videodaki gibi 3 bacağı olan bir sensör yok. Elimde TCRT5000 Kızılötesi Sensör Satın Al | Robotistan bulunmakta, bağlantısını yaparken hangi bağlantıları değiştirmeliyim ? Videodaki bağlantı böyle. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #2 Videoda kullanılan sensör bu sizin elinizde olan sensörü aşagıdaki videoda nasıl kullanıldığına bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videoda kullanılan sensör bu sizin elinizde olan sensörü aşagıdaki videoda nasıl kullanıldığına bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 7 Haziran 2022 #3 ByCrypto dedi: Videoda kullanılan sensör bu sizin elinizde olan sensörü aşagıdaki videoda nasıl kullanıldığına bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arduino'da yeni olduğum için fazla bilgim yok benim attığım videodaki projeye göre bağlantıyı nasıl yapmalıyım ?
ByCrypto dedi: Videoda kullanılan sensör bu sizin elinizde olan sensörü aşagıdaki videoda nasıl kullanıldığına bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arduino'da yeni olduğum için fazla bilgim yok benim attığım videodaki projeye göre bağlantıyı nasıl yapmalıyım ?
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #4 E1Rhan dedi: Arduino'da yeni olduğum için fazla bilgim yok benim attığım videodaki projeye göre bağlantıyı nasıl yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin attığının videodaki gibi yapamasınız nedeni ise sensör farklı sensör farklı olduğu içinde yazacağınız kod farklı olacaktır.
E1Rhan dedi: Arduino'da yeni olduğum için fazla bilgim yok benim attığım videodaki projeye göre bağlantıyı nasıl yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin attığının videodaki gibi yapamasınız nedeni ise sensör farklı sensör farklı olduğu içinde yazacağınız kod farklı olacaktır.
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 7 Haziran 2022 #5 ByCrypto dedi: Hocam sizin attığının videodaki gibi yapamasınız nedeni ise sensör farklı sensör farklı olduğu içinde yazacağınız kod farklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam benimde öğrenmek istediğim o, kodlara ne yazacağım E1Rhan dedi: Hocam benim de öğrenmek istediğim O, kodlara ne yazacağım Genişletmek için tıkla... @ByCrypto Son düzenleme: 7 Haziran 2022
ByCrypto dedi: Hocam sizin attığının videodaki gibi yapamasınız nedeni ise sensör farklı sensör farklı olduğu içinde yazacağınız kod farklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam benimde öğrenmek istediğim o, kodlara ne yazacağım E1Rhan dedi: Hocam benim de öğrenmek istediğim O, kodlara ne yazacağım Genişletmek için tıkla... @ByCrypto
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #6 E1Rhan dedi: Hocam benim de öğrenmek istediğim O, kodlara ne yazacağım. @ByCrypto Genişletmek için tıkla... Hocam bende pek fazla bilmiyorum üzgünüm.
E1Rhan dedi: Hocam benim de öğrenmek istediğim O, kodlara ne yazacağım. @ByCrypto Genişletmek için tıkla... Hocam bende pek fazla bilmiyorum üzgünüm.