Arduino seri monitör yazdırmıyor

Daha fazla  
Arduino seri monitör yazdırmıyor(CH340). 1 haftadır uğraşıyorum ama olmuyor.

Driverlarını yüklediniz mi ve Tools menüsünden port seçimi yaptınız mı?

Merhaba!

Herhangi bir hata alıyor musunuz? Eğer alıyorsanız buradan paylaşabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_0011.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 27
Evet seçtim ve internetten aldığım driverları da yükledim güncel gözüküyordu hepsi

bu hatayı aldığım çok oldu
Aygıta veya bir dosyaya erişemiyor. Kullandığınız IDE uygulamasını Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?

Şimdi denedim ama maalesef yine aynı hatayı aldım
Hocam

• Aygıt Yöneticisi'ni açarak bağlı cihazın hangi COM portunda olduğunu kontrol edin.
  • COM portuna başka bir program erişiyor olabilir. Bu tür bir durumda, hata mesajında "Access is denied" ibaresini görürsünüz. COM portunu kullanan diğer programları kapatın (örneğin, seri port izleyici programları, başka bir IDE vb.).
  • Bağlı cihaz için gerekli sürücülerin doğru yüklendiğinden emin olun. Genellikle Arduino IDE gerekli sürücüleri içerir, ancak bazı özel cihazlar için sürücüleri manuel olarak yüklemeniz gerekebilir.
  • USB kablosunun cihaza ve bilgisayara düzgün şekilde bağlandığından emin olun. Ayrıca farklı bir USB kablosu veya USB portu kullanmayı deneyin.
  • Arduino veya benzeri cihazlarda, bazen sıfırlama düğmesine basarak cihazı sıfırlamak, bağlantıyı yeniden kurmak için yardımcı olabilir.
  • Cihazın yeterli güç aldığından emin olun. Bazen yetersiz güç, bağlantı sorunlarına yol açabilir.

Not: Arduino bilgim bu kadar hocam hatayı çözebilecek aklımdaki tüm bilgileri yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…