Arduino set alınır mı?

Aslında kendim almayacağım doğum günüm yaklaştığı için annem istediğin hediyeyi alacağım söyle dedi bende fazla pahalı bir şey söylemek istemiyorum.

Eğer böyle işlere ilginiz varsa ve fazla pahalı bir şey istemek istemiyorsanız attığınızı alabilirsiniz. İlgi alanlarınız nelerdir?

Eğer böyle işlere ilginiz varsa ve fazla pahalı bir şey istemek istemiyorsanız attığınızı alabilirsiniz. İlgi alanlarınız nelerdir?
Ben elektrik ve elektronik öğrencisiyim seneye YKS ye gireceğim ve mekatronik mühendisliğine gitmek istiyorum, bu yüzden yavaş yavaş bu işlere başlamak istiyorum.
Başlangıç seviyesi için uygun gözüküyor ama bilgin varsa bu seti öneririm:
Ayrıca bu fiyat seviyelerinde bu daha uygun gözüküyor:
Arduino Uno R3 Full Başlangıç Seti 145 Parça 310 Adet Set Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunların arasında ne fark var birisi daha ucuz?

Ben elektrik ve elektronik öğrencisiyim seneye YKS'ye gireceğim ve mekatronik mühendisliğine gitmek istiyorum, bu yüzden yavaş yavaş bu işlere başlamak istiyorum.

O zaman kendi attığınızı değil de arkadaşın attığını almanız daha mantıklı olur.

Ben elektrik ve elektronik öğrencisiyim seneye YKS'ye gireceğim ve mekatronik mühendisliğine gitmek istiyorum, bu yüzden yavaş yavaş bu işlere başlamak istiyorum.

Arduino Uno R3 Full Başlangıç Seti 145 Parça 310 Adet Set Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunların arasında ne fark var birisi daha ucuz?

Robotistan bunları daha ucuza temin ediyor ana satıcıdan bu yüzden daha ucuz oluyor Trendyol gibi yerlerde genelde aracıdan vs aldıkları için daha pahalı olur.

Bu arada bunları okulunuzda robotik öğretmeni vs varsa yakınınızdaki satan ucuz yerleri söyleyebilir genelde esnaflar vs de öğrencilere biraz daha indirim yapar araştırırsanız daha ucuza bulursunuz.

Bu arada bunları okulunuzda robotik öğretmeni vs varsa yakınınızdaki satan ucuz yerleri söyleyebilir genelde esnaflar vs de öğrencilere biraz daha indirim yapar araştırırsanız daha ucuza bulursunuz.
İlçe de yaşıyorum yani bunları satan bir yerin olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı