SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Ekim 2020 #31 Attığım o dört seçeneğin içindendi.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.426 Çözümler 16 9 Ekim 2020 #32 SideWinder dedi: Attığım o dört seçeneğin içindendi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Sipariş ediceğim o halde.
SideWinder dedi: Attığım o dört seçeneğin içindendi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Sipariş ediceğim o halde.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Ekim 2020 #33 VenomSnake dedi: Tamamdır hocam. Sipariş ediceğim o halde. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, satıcıyı tanımıyorum. Robotistan'dan çokça kez alışveriş yaptım. Hepsiburada'dan Arduino ile alakalı bir şey almadım hiç.
VenomSnake dedi: Tamamdır hocam. Sipariş ediceğim o halde. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, satıcıyı tanımıyorum. Robotistan'dan çokça kez alışveriş yaptım. Hepsiburada'dan Arduino ile alakalı bir şey almadım hiç.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.426 Çözümler 16 9 Ekim 2020 #34 SideWinder dedi: Dediğim gibi, satıcıyı tanımıyorum. Robotistan'dan çokça kez alışveriş yaptım. Hepsiburada'dan Arduino ile alakalı bir şey almadım hiç. Genişletmek için tıkla... Çoğu yorum olumlu hocam, sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.
SideWinder dedi: Dediğim gibi, satıcıyı tanımıyorum. Robotistan'dan çokça kez alışveriş yaptım. Hepsiburada'dan Arduino ile alakalı bir şey almadım hiç. Genişletmek için tıkla... Çoğu yorum olumlu hocam, sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.
RJeat Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #35 cengover_ekin dedi: Hangi alanda çalışmayı düşünüyorsunuz ya da nee gibi bir proje yapmayı düşünüyorsunuz? Bazı setlerde size gereksiz olacak eleman olabilir, boşa para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi akşamlar Arduino seti alacağım. Bütçem 250 TL önerebileceğiniz set var mı ilk defa alıyorumda.
cengover_ekin dedi: Hangi alanda çalışmayı düşünüyorsunuz ya da nee gibi bir proje yapmayı düşünüyorsunuz? Bazı setlerde size gereksiz olacak eleman olabilir, boşa para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi akşamlar Arduino seti alacağım. Bütçem 250 TL önerebileceğiniz set var mı ilk defa alıyorumda.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 12 Mart 2021 #36 RJeat dedi: Hocam iyi akşamlar Arduino seti alacağım. Bütçem 250 TL önerebileceğiniz set var mı ilk defa alıyorumda. Genişletmek için tıkla... Aklımda bir şey yok şimdilik. Yeni bir konu açarsanız daha çok kişi yardımcı olur muhtemelen. @Affansen yardımcı olur muhtemelen.
RJeat dedi: Hocam iyi akşamlar Arduino seti alacağım. Bütçem 250 TL önerebileceğiniz set var mı ilk defa alıyorumda. Genişletmek için tıkla... Aklımda bir şey yok şimdilik. Yeni bir konu açarsanız daha çok kişi yardımcı olur muhtemelen. @Affansen yardımcı olur muhtemelen.
ko53 Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #37 ben buradan aldım sizede tavsiye ederim fiyat olarak uygun