Arduino seti tavsiyesi

hasan_salih

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Arduino öğrenmek istiyorum. Bir Arduino seti alacağım fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Robotistan'da çok pahalı. Hepsiburada gibi yerlerden alınır mı? Sıfırdan başlamak için bir Arduino seti önerebilir misiniz?

Evet, Robotistan'dan almanız elzem degil. Ayrıca Ardunio'yu da orjinal almanıza gerek yok, klon olarak alın.
Set alacaksanız fiyatlar oynuyor devamlı satıcılar bazen indirim yapıyor onlara bakmanızı öneririm.

Bir kaç kişi Aliexpress'ten ve Temu'dan indirimlerle alabilirsin diye öneri vermişti ama ne kadar sağlıklı bilemem.

Evet, Robotistan'dan almanız elzem degil. Ayrıca Arduino'yu da orijinal almanıza gerek yok, klon olarak alın.
Set alacaksanız fiyatlar oynuyor devamlı satıcılar bazen indirim yapıyor onlara bakmanızı öneririm.

Hangi seti alacağımın pek bir önemi yok yani.

Birkaç kişi AliExpress'ten ve Temu'dan indirimlerle alabilirsin diye öneri vermişti ama ne kadar sağlıklı bilemem.

Maalesef Temu min. 1700 TL sipariş alıyor.

Ben baslangıc seti almadım, ama sanırsam bunun fiyatı digerlerinden daha yüksek gibi. Kullanırım dedigin parcalara bakmalısın, sonucta senin yapacagın bir proje olacak ortada. Buna ben karar vermemeliyim, ihtiyacın ne varsa onlara yönel.

Hocam aslında net bir proje yok kafamda. Genel olarak öğrenmek istiyorum. Siz set almak yerine ne yaptınız?

Ben de sizin gibi yeni baslıyorum ve Ardunio Leonardo alacagım, USB HID olarak tanıtarak bir oyun direksiyonu yapmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…