K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #21 Meraklı Turşucu dedi: Boolean C'de yoktur. O #define önişlemcisi ile bir header dosyada tanımlanmıştır illaki. Genişletmek için tıkla... Arduino'nun dili C değil zaten hocam, C'nin üstüne kurulmuş farklı bir dil. Aynı yönleri ve kodları var ama birbirlerinden çok farklılar.
Meraklı Turşucu dedi: Boolean C'de yoktur. O #define önişlemcisi ile bir header dosyada tanımlanmıştır illaki. Genişletmek için tıkla... Arduino'nun dili C değil zaten hocam, C'nin üstüne kurulmuş farklı bir dil. Aynı yönleri ve kodları var ama birbirlerinden çok farklılar.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #22 Meraklı Turşucu dedi: boolean C'de yoktur. O #define önişlemcisi ile bir header dosyada tanımlanmıştır illa ki. Genişletmek için tıkla... Tanımlandığı dosyayı biliyorsanız bağlantı paylaşabilir misiniz? Merak ediyordum fakat internette bulamadım.
Meraklı Turşucu dedi: boolean C'de yoktur. O #define önişlemcisi ile bir header dosyada tanımlanmıştır illa ki. Genişletmek için tıkla... Tanımlandığı dosyayı biliyorsanız bağlantı paylaşabilir misiniz? Merak ediyordum fakat internette bulamadım.