B BlackFBI Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 Arduino ile ışığımı kapatıp açan bir sistem yaptım, bu sistemi gece elektriğe bağlı bırakmam gerekiyor. Bir sorun olur mu? Kart yanabilir mi?
Arduino ile ışığımı kapatıp açan bir sistem yaptım, bu sistemi gece elektriğe bağlı bırakmam gerekiyor. Bir sorun olur mu? Kart yanabilir mi?
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.892 Çözümler 70 Yer İstanbul 7 Temmuz 2022 #2 BlackFBI dedi: Arduino ile ışığımı kapatıp açan bir sistem yaptım, bu sistemi gece elektriğe bağlı bırakmam gerekiyor. Bir sorun olur mu? Kart yanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Röle ile şehir şebekesinden geleni kontrol ediyorsanız kart yanmaz ama kabloların düzgün bağlandığına dikkat edin.
BlackFBI dedi: Arduino ile ışığımı kapatıp açan bir sistem yaptım, bu sistemi gece elektriğe bağlı bırakmam gerekiyor. Bir sorun olur mu? Kart yanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Röle ile şehir şebekesinden geleni kontrol ediyorsanız kart yanmaz ama kabloların düzgün bağlandığına dikkat edin.