Teknolojiharikasi Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Arduino UNO ile button box yapacağım ama programlama ve kabloları takma yani hiçbir şey hakkında hiç bilgim yok. YouTube'da Arduino UNO ile button box programlama hakkında bir şey bulamadım. Biri yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
Merhaba arkadaşlar. Ben Arduino UNO ile button box yapacağım ama programlama ve kabloları takma yani hiçbir şey hakkında hiç bilgim yok. YouTube'da Arduino UNO ile button box programlama hakkında bir şey bulamadım. Biri yardım edebilir mi?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 26 Ocak 2021 #2 Arduino ile yapılan kodlamaları öğrenirsen yaparsın zaten.
Teknolojiharikasi Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #3 278101 dedi: Arduino ile yapılan kodlamaları öğrenirsen yaparsın zaten. Genişletmek için tıkla... Kardeş o uzun sürer ya ben tüm malzemeleri aldım herşeyi hazırladım sadece kodlama kaldı
278101 dedi: Arduino ile yapılan kodlamaları öğrenirsen yaparsın zaten. Genişletmek için tıkla... Kardeş o uzun sürer ya ben tüm malzemeleri aldım herşeyi hazırladım sadece kodlama kaldı
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 26 Ocak 2021 #4 Teknolojiharikasi dedi: Kardeş o uzun sürer ya ben tüm malzemeleri aldım her şeyi hazırladım sadece kodlama kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam kodlamayı öğrenin kendiniz yapın her şeyi internette bulamazsınız zaten bende yapmayı düşünüyorum.
Teknolojiharikasi dedi: Kardeş o uzun sürer ya ben tüm malzemeleri aldım her şeyi hazırladım sadece kodlama kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam kodlamayı öğrenin kendiniz yapın her şeyi internette bulamazsınız zaten bende yapmayı düşünüyorum.
Teknolojiharikasi Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #5 278101 dedi: Hocam kodlamayı öğrenin kendiniz yapın her şeyi internette bulamazsınız zaten bende yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam üstat karıştırıyım bi interneti ufak çaplı şeyleri biliyorum arduino ile ama böyle projeleri yapamıyorum
278101 dedi: Hocam kodlamayı öğrenin kendiniz yapın her şeyi internette bulamazsınız zaten bende yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam üstat karıştırıyım bi interneti ufak çaplı şeyleri biliyorum arduino ile ama böyle projeleri yapamıyorum
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 26 Ocak 2021 #6 Teknolojiharikasi dedi: Tamam üstat karıştırıyım bir interneti ufak çaplı şeyleri biliyorum Arduino ile ama böyle projeleri yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Udemy üzerinden eğitimlere bakabilirsin. Belli bir yerden sonra para yatırmak gerekiyor.
Teknolojiharikasi dedi: Tamam üstat karıştırıyım bir interneti ufak çaplı şeyleri biliyorum Arduino ile ama böyle projeleri yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Udemy üzerinden eğitimlere bakabilirsin. Belli bir yerden sonra para yatırmak gerekiyor.