RunDanner Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #1 Arduino UNO ile direksiyon seti yapabilir miyim? Herkes Leonardo ile yapıyor direksiyon setini Arduino UNO ile yapamaz mıyım?
Arduino UNO ile direksiyon seti yapabilir miyim? Herkes Leonardo ile yapıyor direksiyon setini Arduino UNO ile yapamaz mıyım?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Aralık 2021 #2 Hocam leonardo olmak zorunda. Bilgisayara tanıtmak için.
RunDanner Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #3 @@342524Hocam ama internet de bir video da yapıyor adam buyrun linki : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 25 Aralık 2021
@@342524Hocam ama internet de bir video da yapıyor adam buyrun linki : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.016 Çözümler 73 Yer İstanbul 25 Aralık 2021 #4 @RunDanner seri port üzerinden verileri gönderip bilgisayardan da okuyabilirsin. Ayrıca bunun için bilgisayar uygulaması da hazırlaman gerek.
@RunDanner seri port üzerinden verileri gönderip bilgisayardan da okuyabilirsin. Ayrıca bunun için bilgisayar uygulaması da hazırlaman gerek.
RunDanner Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #5 link ini attığım video daki gibi Arduino yu gamepad olarak tanıtabilirsem olur diye tahmin ediyorum , olur mu öyle yapsam hocam
link ini attığım video daki gibi Arduino yu gamepad olarak tanıtabilirsem olur diye tahmin ediyorum , olur mu öyle yapsam hocam
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.016 Çözümler 73 Yer İstanbul 25 Aralık 2021 #6 RunDanner dedi: link ini attığım video daki gibi Arduino yu gamepad olarak tanıtabilirsem olur diye tahmin ediyorum , olur mu öyle yapsam hocam Genişletmek için tıkla... Olabilir, o da farklı bir yöntem.
RunDanner dedi: link ini attığım video daki gibi Arduino yu gamepad olarak tanıtabilirsem olur diye tahmin ediyorum , olur mu öyle yapsam hocam Genişletmek için tıkla... Olabilir, o da farklı bir yöntem.
RunDanner Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #7 Teşekkürler beni bilgilendirdiğiniz için hocam