3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 18 Aralık 2021 #1 Merhabalar, Arduino ile direksiyon seti yapacağım. Birçok rehberde Leonardo modeli kullandığını gördüm. Bende Arduino UNO var. UNO ile yapabilir mi?
Merhabalar, Arduino ile direksiyon seti yapacağım. Birçok rehberde Leonardo modeli kullandığını gördüm. Bende Arduino UNO var. UNO ile yapabilir mi?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 342524 dedi: Merhabalar, Arduino ile direksiyon seti yapacağım. Birçok rehberde Leonardo modeli kullandığını gördüm. Bende Arduino UNO var. UNO ile yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... YouTube'da videosu olanlara ulaşıp sorarsan daha net cevap alırsın diye düşünüyorum.
342524 dedi: Merhabalar, Arduino ile direksiyon seti yapacağım. Birçok rehberde Leonardo modeli kullandığını gördüm. Bende Arduino UNO var. UNO ile yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... YouTube'da videosu olanlara ulaşıp sorarsan daha net cevap alırsın diye düşünüyorum.