erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #11 mwtafaa0 dedi: Hocam çip üzerinde herhangi bir aşırı ısınma var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç ısınma yok acaba driver düzgünmü yüklenmiyor anlamadım. Çünkü aygıt yöneticisinde CH340 olarak gözükmüyor.
mwtafaa0 dedi: Hocam çip üzerinde herhangi bir aşırı ısınma var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç ısınma yok acaba driver düzgünmü yüklenmiyor anlamadım. Çünkü aygıt yöneticisinde CH340 olarak gözükmüyor.
mwtafaa0 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #12 erdemflx dedi: Hiç ısınma yok acaba driver düzgünmü yüklenmiyor anlamadım. Çünkü aygıt yöneticisinde CH340 olarak gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Olası bir şey hocam. Kısa devreden kaynaklı olabilir belki başka bir cihazınız var mı?
erdemflx dedi: Hiç ısınma yok acaba driver düzgünmü yüklenmiyor anlamadım. Çünkü aygıt yöneticisinde CH340 olarak gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Olası bir şey hocam. Kısa devreden kaynaklı olabilir belki başka bir cihazınız var mı?
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #13 mwtafaa0 dedi: Olası bir şey hocam. Kısa devreden kaynaklı olabilir belki başka bir cihazınız var mı? Genişletmek için tıkla... Başka cihaz yok. Yani cihaz dediğiniz Arduino ise.
mwtafaa0 dedi: Olası bir şey hocam. Kısa devreden kaynaklı olabilir belki başka bir cihazınız var mı? Genişletmek için tıkla... Başka cihaz yok. Yani cihaz dediğiniz Arduino ise.
mwtafaa0 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #14 erdemflx dedi: Başka cihaz yok. Yani cihaz dediğiniz Arduino ise. Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayar olarak.
erdemflx dedi: Başka cihaz yok. Yani cihaz dediğiniz Arduino ise. Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayar olarak.
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #15 mwtafaa0 dedi: Hayır bilgisayar olarak. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayarda denedim. Başka Arduino denedim ona kod atılıyor.
mwtafaa0 dedi: Hayır bilgisayar olarak. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayarda denedim. Başka Arduino denedim ona kod atılıyor.
mwtafaa0 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #16 erdemflx dedi: Başka bilgisayarda denedim. Başka Arduino denedim ona kod atılıyor. Eki Görüntüle 2470615 Genişletmek için tıkla... Peki hocam Arduino üzerinde hangi ışıklar yanıyor? Bilmiyorsanız bilgisayara takıp fotoğraf atabilirsiniz.
erdemflx dedi: Başka bilgisayarda denedim. Başka Arduino denedim ona kod atılıyor. Eki Görüntüle 2470615 Genişletmek için tıkla... Peki hocam Arduino üzerinde hangi ışıklar yanıyor? Bilmiyorsanız bilgisayara takıp fotoğraf atabilirsiniz.
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #17 mwtafaa0 dedi: Peki hocam Arduino üzerinde hangi ışıklar yanıyor? Bilmiyorsanız bilgisayara takıp fotoğraf atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Diğer Arduino'da belirtilen yerdeki şeyden 2 tane vardı. Ama bunda 1 tane var.
mwtafaa0 dedi: Peki hocam Arduino üzerinde hangi ışıklar yanıyor? Bilmiyorsanız bilgisayara takıp fotoğraf atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Diğer Arduino'da belirtilen yerdeki şeyden 2 tane vardı. Ama bunda 1 tane var.
mwtafaa0 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #18 erdemflx dedi: Eki Görüntüle 2470622 Diğer Arduino'da belirtilen yerdeki şeyden 2 tane vardı. Ama bunda 1 tane var. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim benim klon Uno da kristaldi adı galiba 2 tane var sizde niye 1 tane anlamadım aldıgınız yerin linkini atarmısnız.
erdemflx dedi: Eki Görüntüle 2470622 Diğer Arduino'da belirtilen yerdeki şeyden 2 tane vardı. Ama bunda 1 tane var. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim benim klon Uno da kristaldi adı galiba 2 tane var sizde niye 1 tane anlamadım aldıgınız yerin linkini atarmısnız.
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #19 mwtafaa0 dedi: Hocam şimdi fark ettim benim klon Uno da kristaldi adı galiba 2 tane var sizde niye 1 tane anlamadım aldıgınız yerin linkini atarmısnız. Genişletmek için tıkla... burası
mwtafaa0 dedi: Hocam şimdi fark ettim benim klon Uno da kristaldi adı galiba 2 tane var sizde niye 1 tane anlamadım aldıgınız yerin linkini atarmısnız. Genişletmek için tıkla... burası
mwtafaa0 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #20 erdemflx dedi: burası Genişletmek için tıkla... Sitede görünen böyle ama sizin kristalin yeri de farklı hocam kafam karıştı.
erdemflx dedi: burası Genişletmek için tıkla... Sitede görünen böyle ama sizin kristalin yeri de farklı hocam kafam karıştı.