MusaEren Femtopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Debug'da hiçbir hata yok, uploading done diyor ama kod değişmiyor ve Arduino kendini resetliyor. Sanki kod atılmış gibi ama kod atılamıyor.
Debug'da hiçbir hata yok, uploading done diyor ama kod değişmiyor ve Arduino kendini resetliyor. Sanki kod atılmış gibi ama kod atılamıyor.
Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Arduino'nun üstündeki kırmızı düğmeden kendiniz resetleyip ve bilgisayarda farklı bir porta takıp dener misin?
Arduino'nun üstündeki kırmızı düğmeden kendiniz resetleyip ve bilgisayarda farklı bir porta takıp dener misin?
MusaEren Femtopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 resetledim hala aynı tüm portları denedim Slovenn dedi: Arduino'nun üstündeki kırmızı düğmeden kendiniz resetleyip ve bilgisayarda farklı bir porta takıp dener misin? Genişletmek için tıkla...
resetledim hala aynı tüm portları denedim Slovenn dedi: Arduino'nun üstündeki kırmızı düğmeden kendiniz resetleyip ve bilgisayarda farklı bir porta takıp dener misin? Genişletmek için tıkla...
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 385 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #4 MusaEren dedi: Debug'da hiçbir hata yok, uploading done diyor ama kod değişmiyor ve Arduino kendini resetliyor. Sanki kod atılmış gibi ama kod atılamıyor. Genişletmek için tıkla... Yüklediğiniz kodu gönderir misiniz?
MusaEren dedi: Debug'da hiçbir hata yok, uploading done diyor ama kod değişmiyor ve Arduino kendini resetliyor. Sanki kod atılmış gibi ama kod atılamıyor. Genişletmek için tıkla... Yüklediğiniz kodu gönderir misiniz?