Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.683 Makaleler 8 Çözümler 56 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 Arduino UNO alacağım (başlangıç seti) fakat yazılımı nasıl bilmiyorum detaylıca baştan sona her şeyi öğreten rehber var mı?
Arduino UNO alacağım (başlangıç seti) fakat yazılımı nasıl bilmiyorum detaylıca baştan sona her şeyi öğreten rehber var mı?
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #2 Rowaulf dedi: Arduino UNO alacağım (başlangıç seti) fakat yazılımı nasıl bilmiyorum detaylıca baştan sona her şeyi öğreten rehber var mı? Genişletmek için tıkla... Mblock diye bir uygulama var sürükle bırak tarzında kodlaması onunla yapabilirsiniz kodlamayı.
Rowaulf dedi: Arduino UNO alacağım (başlangıç seti) fakat yazılımı nasıl bilmiyorum detaylıca baştan sona her şeyi öğreten rehber var mı? Genişletmek için tıkla... Mblock diye bir uygulama var sürükle bırak tarzında kodlaması onunla yapabilirsiniz kodlamayı.
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 28 Nisan 2022 #3 Rowaulf dedi: Arduino UNO alacağım (başlangıç seti) fakat yazılımı nasıl bilmiyorum detaylıca baştan sona her şeyi öğreten rehber var mı? Genişletmek için tıkla... Robotistan'ın bir serisi var. Ayrıca Lezzetli Robot Tariflerinede bakabilirsiniz. Youtube'da.
Rowaulf dedi: Arduino UNO alacağım (başlangıç seti) fakat yazılımı nasıl bilmiyorum detaylıca baştan sona her şeyi öğreten rehber var mı? Genişletmek için tıkla... Robotistan'ın bir serisi var. Ayrıca Lezzetli Robot Tariflerinede bakabilirsiniz. Youtube'da.