E Emrnabgc Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 2 9 Kasım 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki projeyi yapacaktım. videonun 11:13'ünde gözüken Comport bende yok. O yüzden processing'e yükleyip sonar arayüzünü Arduino ile çalıştıramıyorum. Bende sadece COM6 yazıyor ve arduinoya kod yükleyip çalıştırabiliyorum, umarım anlatabilmişimdir.
Merhaba arkadaşlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki projeyi yapacaktım. videonun 11:13'ünde gözüken Comport bende yok. O yüzden processing'e yükleyip sonar arayüzünü Arduino ile çalıştıramıyorum. Bende sadece COM6 yazıyor ve arduinoya kod yükleyip çalıştırabiliyorum, umarım anlatabilmişimdir.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Kasım 2019 #2 Arduino'yu Bluetooth ile bağlamış sanırsam. Arduino kartınız COM6 portuna takılıysa yüklenmesi lazım.
Arduino'yu Bluetooth ile bağlamış sanırsam. Arduino kartınız COM6 portuna takılıysa yüklenmesi lazım.
E Emrnabgc Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 2 9 Kasım 2019 #3 İbrahim Zdemir dedi: Arduino'yu Bluetooth ile bağlamış sanırsam. Arduino kartınız COM6 portuna takılıysa yüklenmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Neyin yüklenmesi lazım?
İbrahim Zdemir dedi: Arduino'yu Bluetooth ile bağlamış sanırsam. Arduino kartınız COM6 portuna takılıysa yüklenmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Neyin yüklenmesi lazım?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Kasım 2019 #4 Programın karta yüklenmesi lazım.
E Emrnabgc Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 2 9 Kasım 2019 #5 İbrahim Zdemir dedi: Programın karta yüklenmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım?
İbrahim Zdemir dedi: Programın karta yüklenmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Kasım 2019 #6 EmirhanBağcı dedi: Onu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Olayı tam anlayamadım ama MacBook olduğu için port isimleri farklı sanırım.
EmirhanBağcı dedi: Onu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Olayı tam anlayamadım ama MacBook olduğu için port isimleri farklı sanırım.
E Emrnabgc Kilopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 107 Çözümler 2 9 Kasım 2019 #7 İbrahim Zdemir dedi: Olayı tam anlayamadım ama MacBook olduğu için port isimleri farklı sanırım. Genişletmek için tıkla... Processing uygulamasında Sonar arayüzünün yazı tipi, Processing ile farklı olduğu için çalışmıyormuş. Yazı tipini radarınki ile aynı yaptım çalışıyor konu kapanabilir.
İbrahim Zdemir dedi: Olayı tam anlayamadım ama MacBook olduğu için port isimleri farklı sanırım. Genişletmek için tıkla... Processing uygulamasında Sonar arayüzünün yazı tipi, Processing ile farklı olduğu için çalışmıyormuş. Yazı tipini radarınki ile aynı yaptım çalışıyor konu kapanabilir.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Kasım 2019 #8 Büyük ihtimalle farklı bir sorun vardı, tesadüfen çözüldü. Yazı tipinin sorun çıkarmaması lazım. Yada siz sorununuzu tam anlatamadınız. := Neyse, sorununuz çözüldüyse sıkıntı yok demektir.
Büyük ihtimalle farklı bir sorun vardı, tesadüfen çözüldü. Yazı tipinin sorun çıkarmaması lazım. Yada siz sorununuzu tam anlatamadınız. := Neyse, sorununuz çözüldüyse sıkıntı yok demektir.