E ErnOZDN Hectopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2019 #1 Öncelikle iyi akşamlar, benim Arduino UNO R3'ten bir insan sesi çıkartan buzzer devresi yapmam gerekiyor. Bu mümkün müdür? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2019
Öncelikle iyi akşamlar, benim Arduino UNO R3'ten bir insan sesi çıkartan buzzer devresi yapmam gerekiyor. Bu mümkün müdür?
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 8 Aralık 2019 #2 bildiğim kadarıyla hayır. Ama detaylı olarak araştırmanı tavsiye ederim. Özellikle ingilizce arama yapman daha iyi olacaktır. : ) Artı 0 Eksi
bildiğim kadarıyla hayır. Ama detaylı olarak araştırmanı tavsiye ederim. Özellikle ingilizce arama yapman daha iyi olacaktır. : )
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #3 Ses kaydı olması gerekiyor. Buzzer, nota basar. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Aralık 2019 #4 Buzzer'ın çıkarabileceği sesler sınırlıdır. Ama ufak bir speaker bağlayıp yapabilirsin, çıkmasını istediğin sesi MP3 olarak kaydetmek ve kodlarını yazman yeterli. Buzzer ile en fazla Star Wars ve Mario müzikleri çalabilirsin. Artı 0 Eksi
Buzzer'ın çıkarabileceği sesler sınırlıdır. Ama ufak bir speaker bağlayıp yapabilirsin, çıkmasını istediğin sesi MP3 olarak kaydetmek ve kodlarını yazman yeterli. Buzzer ile en fazla Star Wars ve Mario müzikleri çalabilirsin.
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 8 Aralık 2019 #5 İnsan sesi çıkarmak bir kenara dursun, ben o buzzerları kapı zili niyetine bile kullanmazdım. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Aralık 2019 #6 @acv çıkardığı tiz sesten dolayı mı? Yoksa farklı bir anısı mı var? Artı 0 Eksi
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 8 Aralık 2019 #7 @Mithat Berhan Bir anısı yok Rahatsız edici tiz bir sese sahip. Hatta bazı buzzerlar çatallı bir ses çıkarıyor. Artı 0 Eksi
@Mithat Berhan Bir anısı yok Rahatsız edici tiz bir sese sahip. Hatta bazı buzzerlar çatallı bir ses çıkarıyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Aralık 2019 #8 Tetris ve Gameboylar kadar tiz ses çıkarmadığına eminim diyebilirim İki farklı buzzer türü var bu arada. Artı 0 Eksi
Tetris ve Gameboylar kadar tiz ses çıkarmadığına eminim diyebilirim İki farklı buzzer türü var bu arada.