Mehmed Emin Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Arduino Uno R3 kartıma kod yükleyemiyorum. İlk başta kartın yandığını sandım ama 5V PIN'i çalışıyor 12V in 5V out alıyorum ama kod yükleyemiyorum, nasıl çözebilirim?
Arduino Uno R3 kartıma kod yükleyemiyorum. İlk başta kartın yandığını sandım ama 5V PIN'i çalışıyor 12V in 5V out alıyorum ama kod yükleyemiyorum, nasıl çözebilirim?
K KodeHerif Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #2 Port ve kart seçili mi? Ayrıca USB kablosunun çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsin.
Mehmed Emin Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #3 Evet port ve kart doğru kablo çalışıyor.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #4 Mehmed Emin dedi: Evet port ve kart doğru kablo çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hata kodu alıyorsan paylaşabilir misin veya yükleme konusunda nerede takılıyorsun bunu belirtebilir misin?
Mehmed Emin dedi: Evet port ve kart doğru kablo çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hata kodu alıyorsan paylaşabilir misin veya yükleme konusunda nerede takılıyorsun bunu belirtebilir misin?
Mehmed Emin Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #5 şu şekilde kalıyor ve sorun bilgisayar veyakabloda değil
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #6 Mehmed Emin dedi: Şu şekilde kalıyor ve sorun bilgisayar veyakabloda değil. Eki Görüntüle 2092389 Genişletmek için tıkla... Yeni IDE'yi kullanmayı deneyebilir misin veya IDE'yi yeniden başlatmayı.
Mehmed Emin dedi: Şu şekilde kalıyor ve sorun bilgisayar veyakabloda değil. Eki Görüntüle 2092389 Genişletmek için tıkla... Yeni IDE'yi kullanmayı deneyebilir misin veya IDE'yi yeniden başlatmayı.
Mehmed Emin Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #7 Zaten denedim ama şu anki haliylede başka kartlara yükleniyor
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #8 Mehmed Emin dedi: Zaten denedim ama şu anki haliylede başka kartlara yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Hmm kartın uart köprüsünde problem olabilir herhangi fiziksel bir sorun görebiliyor musun kartta.
Mehmed Emin dedi: Zaten denedim ama şu anki haliylede başka kartlara yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Hmm kartın uart köprüsünde problem olabilir herhangi fiziksel bir sorun görebiliyor musun kartta.
Mehmed Emin Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #9 bu arada senin konu için kartın ertafına çeyrek daire şeklinde folyo sarabilirsin eskiden modemde kullanıyorum Hayır yok darbe almadı yüksek voltaj almadı (sanıyorum)
bu arada senin konu için kartın ertafına çeyrek daire şeklinde folyo sarabilirsin eskiden modemde kullanıyorum Hayır yok darbe almadı yüksek voltaj almadı (sanıyorum)
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #10 Mehmed Emin dedi: Bu arada senin konu için kartın ertafına çeyrek daire şeklinde folyo sarabilirsin eskiden modemde kullanıyorum. Hayır yok darbe almadı yüksek voltaj almadı. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum farklı kartlarda çalışıyor olup bu kartta çalışmaması garip bir durum Sürprizbozan: konu ile alakasız benim konum hakkında konuya mesaj olarak detaylıca anlatabilir misiniz folyo işlemini
Mehmed Emin dedi: Bu arada senin konu için kartın ertafına çeyrek daire şeklinde folyo sarabilirsin eskiden modemde kullanıyorum. Hayır yok darbe almadı yüksek voltaj almadı. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum farklı kartlarda çalışıyor olup bu kartta çalışmaması garip bir durum Sürprizbozan: konu ile alakasız benim konum hakkında konuya mesaj olarak detaylıca anlatabilir misiniz folyo işlemini