aynali_martin44 Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 609 Makaleler 1 20 Mayıs 2025 #1 Hobi amaçlı klon Arduino Uno aldım ama internetten sürücü yüklememe rağmen kod çalıştıramıyorum ve bilgisayar algılamıyor.
Hobi amaçlı klon Arduino Uno aldım ama internetten sürücü yüklememe rağmen kod çalıştıramıyorum ve bilgisayar algılamıyor.
AliEn38 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 495 Çözümler 4 20 Mayıs 2025 #2 Görsel ile destekler misin çok üstünkörü olmuş.
aynali_martin44 Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 609 Makaleler 1 20 Mayıs 2025 #3 AliEn38 dedi: Görsel ile destekler misin çok üstünkörü olmuş. Genişletmek için tıkla... Haklısın yarın resim göndereyim ama uzun lafın kısası bilgisayara sürücü yüklememe rağmen kartı USB aygıtı olarak görüyor.(debug veriyordu) AliEn38 dedi: Görsel ile destekler misin çok üstünkörü olmuş. Genişletmek için tıkla... AliEn38 dedi: Görsel ile destekler misin çok üstünkörü olmuş. Genişletmek için tıkla... Hallettim kral sağ olasın. Son düzenleme: 21 Mayıs 2025
AliEn38 dedi: Görsel ile destekler misin çok üstünkörü olmuş. Genişletmek için tıkla... Haklısın yarın resim göndereyim ama uzun lafın kısası bilgisayara sürücü yüklememe rağmen kartı USB aygıtı olarak görüyor.(debug veriyordu) AliEn38 dedi: Görsel ile destekler misin çok üstünkörü olmuş. Genişletmek için tıkla... AliEn38 dedi: Görsel ile destekler misin çok üstünkörü olmuş. Genişletmek için tıkla... Hallettim kral sağ olasın.