furkann84 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Sistem Özellikleri 12gb ram gtx950m i7 4720 hq Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Arduino Uno ve B10klık potansiyometre ile nasıl direksiyon yapılır? Arkadaşlar 900 derecelik alamıyorum, bilen varsa link veya kodlarını verebilir mi?
Arduino Uno ve B10klık potansiyometre ile nasıl direksiyon yapılır? Arkadaşlar 900 derecelik alamıyorum, bilen varsa link veya kodlarını verebilir mi?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 29 Ekim 2023 #2 furkann84 dedi: Arduino Uno ve B10klık potansiyometre ile nasıl direksiyon yapılır? Arkadaşlar 900 derecelik alamıyorum, bilen varsa link veya kodlarını verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Uno ile yapamazsın. Leonardo ya da Pro Micro gerek.
furkann84 dedi: Arduino Uno ve B10klık potansiyometre ile nasıl direksiyon yapılır? Arkadaşlar 900 derecelik alamıyorum, bilen varsa link veya kodlarını verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Uno ile yapamazsın. Leonardo ya da Pro Micro gerek.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 spriggan dedi: Uno ile yapamazsın. Leonardo ya da Pro Micro gerek. Genişletmek için tıkla... Eğer 16U2 çipliyse yapabilir ama CH340 ile olmaz. furkann84 dedi: Arduino Uno ve B10klık potansiyometre ile nasıl direksiyon yapılır? Arkadaşlar 900 derecelik alamıyorum, bilen varsa link veya kodlarını verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Çok turlu potansiyometre kullanabilirsiniz, Robolinkmarket'ten alabilirsiniz aynı şekilde Arduino Leonardo'yu da.
spriggan dedi: Uno ile yapamazsın. Leonardo ya da Pro Micro gerek. Genişletmek için tıkla... Eğer 16U2 çipliyse yapabilir ama CH340 ile olmaz. furkann84 dedi: Arduino Uno ve B10klık potansiyometre ile nasıl direksiyon yapılır? Arkadaşlar 900 derecelik alamıyorum, bilen varsa link veya kodlarını verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Çok turlu potansiyometre kullanabilirsiniz, Robolinkmarket'ten alabilirsiniz aynı şekilde Arduino Leonardo'yu da.
Meraklı Turşucu Kilopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 299 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #4 RPi Pico ile de oluyor. Daha ucuz.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 Meraklı Turşucu dedi: Rpi pico ile de oluyor. Daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Evet o da olabilir. Biraz araştırdım ama RPİ Pico ile yapanı göremedim YouTube'da. Eğer Arduino ile aynı şekilde yapılabiliyorsa mesela mmjoy ile herhangi bir video da iş görür. Son düzenleme: 29 Ekim 2023
Meraklı Turşucu dedi: Rpi pico ile de oluyor. Daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Evet o da olabilir. Biraz araştırdım ama RPİ Pico ile yapanı göremedim YouTube'da. Eğer Arduino ile aynı şekilde yapılabiliyorsa mesela mmjoy ile herhangi bir video da iş görür.