Arduino'da nasıl gelişilir?

Rik Sançez

Hectopat
Daha fazla  
Arduino kursu izliyordum fakat kurstaki tüm videolar hazır değil, yarıda kesilmiş gibi oldu ve bende kendi başıma kalınca ilerleyemez oldum. Kendimi nasıl geliştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arduino kursu izliyordum fakat kurstaki tüm videolar hazır değil, yarıda kesilmiş gibi oldu ve bende kendi başıma kalınca ilerleyemez oldum. Kendimi nasıl geliştirebilirim?

Hocam adım adım projeler geliştirin. Mesela ilk olarak butona basarak servo motoru hareket ettirme projesi yaparsınız, daha sonra aynısını Bluetooth ile telefondan butona basarak hareket ettirme projesi yaparsınız, sonra hareket algılayınca hareket eden servo motor projesi yaparsınız gibi. Kodları da mesela "Arduino servo motor hareket ettirme kodu nedir?" diye ChatGPT'ye sorabilir ya da internetten araştırabilirsiniz.

Udemy'i falan boş verin, robo90'nın Arduino kursunu izleyin YouTube'dan.

Ven izledim şu an askari düzeyde her türlü projeyi yapabiliyorum.

Hem anlaşılır anlatıyor hem de video sonlarında açıklamalar kısmındaki örnekleri çözebilirsiniz.

Uygulamalı eğitim.

Git gide daha zor projelere başla. Başlarda hazır projelerin kodlarını kopyala yapıştır yap ve projeleri dene baktın çalışıyorsa kodlara göz at iyice incele öğren sen de sıfırdan aynı kodları yazmaya çalış aklında tutarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…